Woningstichting Putten

Publieke sector

Woningstichting Putten heeft Square Design benaderd voor een restyling van haar huisstijl, inclusief de nieuwsbrief. Het uitgeven van een nieuwsbrief is een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie van Woningstichting Putten. Bij het uitgeven van de nieuwsbrief is het essentieel om de kosten in de toekomst te beheersen.

Bij het uitgeven van de nieuwsbrief voor Woningstichting Putten hebben we met enthousiasme de uitdaging aangenomen. We hebben de huisstijl van Woningstichting Putten gerestyled en geoptimaliseerd voor de nieuwsbrief. Hierbij is rekening gehouden met het beheersen van de kosten op lange termijn. Een van de belangrijke aspecten waar we op hebben gelet, is de consistentie van het kleurgebruik. Daarnaast hebben we zorgvuldig gekeken naar het gebruik van een modern lettertype dat geschikt is voor diverse toepassingen.

De restyling van de huisstijl omvat niet alleen de nieuwsbrief, maar wordt ook toegepast op andere communicatiemiddelen, zoals beletteringen, vlaggen, brochures, folders, het jaarverslag en de website. Hierbij zorgen we voor een uniforme uitstraling en herkenbaarheid door het nieuwe logo, kleurgebruik en lettertype consequent toe te passen. We streven ernaar om de domeinnaam van Woningstichting Putten zo veel mogelijk te communiceren binnen deze vernieuwde huisstijl.

Woningstichting Putten hecht waarde aan transparante communicatie met haar stakeholders, waaronder huurders en andere betrokkenen. De nieuwsbrief is een krachtig middel om informatie te delen en belangrijke ontwikkelingen binnen de organisatie te communiceren. Door de restyling van de huisstijl en de nieuwsbrief zorgen we ervoor dat de boodschap helder en consistent wordt overgebracht naar de doelgroep.

Bij het ontwerp en de vormgeving van de nieuwsbrief hebben we rekening gehouden met zowel de esthetische aspecten als de functionaliteit. We streven ernaar om een aantrekkelijke en professionele nieuwsbrief te creëren die de aandacht van de lezers trekt en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk is. Dit houdt in dat we zorgen voor een overzichtelijke lay-out, duidelijke navigatie en aansprekende visuals die de inhoud ondersteunen.

In samenwerking met Woningstichting Putten streven we ernaar om een nieuwsbrief uit te geven die voldoet aan de behoeften van de organisatie en haar doelgroep. Met de vernieuwde huisstijl en de op maat gemaakte nieuwsbrief willen we zorgen voor een effectieve communicatie-uiting die de betrokkenheid vergroot en de kosten beheersbaar houdt.

nieuwsbrief-uitgeven-WSP-2-2018