Atlantic Tuna

Food

Als gespecialiseerde producent van premium tonijn, zalm en andere zeevruchten in gepasteuriseerde en gesteriliseerde plastic zakken voor Foodservice en industriële eindgebruikers, zet Sea Value Atlantic S.A.S. zich in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, hebben ze Square Design ingeschakeld om de mogelijkheden van packaging design te verkennen. Het doel is om aantrekkelijke verpakkingsoplossingen te creëren die de waarde van de producten versterken. Een verrijking van de merkervaring met professioneel packaging design voor tonijn.

Met behulp van een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen hebben we drie conceptuele voorstellen voor packaging design ontwikkeld. We hebben grondig onderzocht welke benadering het beste aansluit bij de wensen en behoeften van zowel de huidige als potentiële klanten. Ons doel is om verpakkingen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Sea Value PLC is al tientallen jaren een prominente naam in de branche en wordt wereldwijd erkend als een van de meest vooraanstaande fabrikanten van ingeblikte tonijn. Dat succes is gebaseerd op onze flexibiliteit en het vermogen om aan de specifieke behoeften van al hun klanten te voldoen. Of het nu gaat om grote voedselbedrijven of industriële afnemers, zij begrijpen dat elk klantprofiel uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Helaas hebben recente strategische keuzes binnen de organisatie ertoe geleid dat het packaging designproject tijdelijk is stopgezet. Wij erkennen echter het belang van het leveren van uitzonderlijke verpakkingen die niet alleen de versheid en kwaliteit van de producten waarborgen, maar ook bijdragen aan een positieve merkbeleving voor onze klanten. We zijn vastbesloten om onze inspanningen op het gebied van packaging design te hervatten zodra de omstandigheden het toelaten, en kijken ernaar uit om onze klanten te voorzien van vernieuwende en aansprekende verpakkingsoplossingen.

Packaging-design-Atlantic-Tuna