Woningstichting Putten

Publieke sector

Woningstichting Putten heeft Square Design benaderd voor een restyling van haar huisstijl, inclusief het jaarverslag. Het drukken van het jaarverslag is een belangrijk onderdeel van de folder- en documentatielijn van Woningstichting Putten. Bij het drukken van het jaarverslag is het noodzakelijk om de kosten onder controle te houden.

Het drukken van het jaarverslag voor Woningstichting Putten is een opdracht waar we enthousiast ‘ja’ tegen zeggen. Square Design is gevraagd om de huisstijl van Woningstichting Putten te restylen, inclusief het ontwerp van het jaarverslag. Bij het drukken van het jaarverslag is kostenbeheersing een belangrijke factor. We hebben gelet op een moderne letter en een toepasbaar lettergebruik bij het opmaken van het jaarverslag. Uiteraard worden het nieuwe logo, de kleuren en het lettertype consistent toegepast op alle communicatiemiddelen, waaronder beletteringen, vlaggen, brochures, folders en de website. Binnen deze vernieuwde huisstijl streven we ernaar om de domeinnaam van Woningstichting Putten zo veel mogelijk te communiceren.

Woningstichting Putten is een betrouwbare en transparante organisatie die zich inzet voor het bieden van goede huisvesting en dienstverlening aan haar klanten. Het jaarverslag speelt een cruciale rol bij het informeren van belanghebbenden over de prestaties en ontwikkelingen van de woningstichting. Het is een belangrijk document dat inzicht geeft in de financiële resultaten, het beleid en de behaalde doelstellingen. Met de restyling van de huisstijl en het ontwerp van het jaarverslag willen we zorgen voor een professionele uitstraling en heldere communicatie van deze informatie.

Bij het ontwerp en de vormgeving van het jaarverslag hebben we rekening gehouden met zowel de visuele aantrekkelijkheid als de functionaliteit. We streven ernaar om een jaarverslag te creëren dat de aandacht van de lezers trekt en tegelijkertijd overzichtelijk en informatief is. Dit omvat een aantrekkelijke lay-out, duidelijke grafieken en illustraties, en een gestructureerde presentatie van de informatie. Door gebruik te maken van moderne ontwerptechnieken en hoogwaardige drukwerkmethoden zorgen we ervoor dat het jaarverslag een professionele en kwalitatieve indruk achterlaat.

In samenwerking met Woningstichting Putten streven we ernaar om een jaarverslag te maken dat voldoet aan de behoeften van de organisatie en haar stakeholders. Met de vernieuwde huisstijl en het op maat gemaakte ontwerp van het jaarverslag willen we zorgen voor een effectieve communicatie-uiting die de betrokkenheid vergroot en tegelijkertijd de kosten beheersbaar houdt. Het jaarverslag is een belangrijk middel om verantwoording af te leggen aan de stakeholders en het imago van Woningstichting Putten te versterken.

jaarverslag-drukken-WSP