Uitgeverij Van Brug

Uitgeverijen

Square Design is een vooraanstaande reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van boekomslagen met illustraties. In nauwe samenwerking met uitgeverij Van Brug hebben ze een prachtig omslag ontworpen voor het boek “Zonder Meer Zonder Maar” van schrijfster Anna Kien. Dit boek vertelt het persoonlijke verhaal van Anna Kien over de ontdekking dat er iets mis was met haar zoon, de medische uitdagingen, de problemen thuis en op school, en uiteindelijk de acceptatie van zijn beperking als gevolg van een aangeboren cytomegalovirus (CMV)-infectie.

Wanneer een moeder tijdens de zwangerschap een CMV-infectie heeft, kan dit virus worden overgedragen op het kind. Ongeveer vijf op de duizend kinderen wordt geboren met een aangeboren CMV-infectie. In “Zonder Meer Zonder Maar” deelt Anna Kien haar persoonlijke ervaringen op een levendige en soms humoristische manier, waarbij ze ook kort uitlegt wat CMV is en enkele tips geeft aan de lezer.

Het omslag van een boek is van cruciaal belang om de aandacht van potentiële lezers te trekken. Uitgeverij Van Brug heeft Square Design daarom gevraagd om het boekomslag te ontwerpen en vorm te geven voor “Zonder Meer Zonder Maar”. Met hun expertise in het creëren van boekomslagen met illustraties hebben ze een omslag gecreëerd dat de essentie van het verhaal van Anna Kien weerspiegelt. Het ontwerp is zorgvuldig gekozen om de emoties en de reis van Anna en haar zoon op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen.

Als je op zoek bent naar een professionele reclamestudio die gespecialiseerd is in boekomslagen met illustraties, is Square Design de perfecte keuze. Bezoek de website van Uitgeverij Van Brug om meer te weten te komen over hun samenwerking met Square Design en om geïnspireerd te raken door hun indrukwekkende portfolio van omslagen met illustraties. Of je nu een boek publiceert over persoonlijke verhalen, educatieve onderwerpen of fictie, Square Design zorgt ervoor dat het omslag de juiste sfeer en aantrekkingskracht heeft om lezers te betoveren en het verhaal tot leven te brengen.

Omslag-boek-ontwerpen-Zonder-Meer-Zonder-Maar