online marketing

Eet-Bewust

Publieke sector

Bij Square Design, reclame-/ontwerpstudio gespecialiseerd in online marketing en online publicatie, begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid. Samen met Jumbo Veltink en de Gemeente Nijkerk hebben we de campagne ‘Eet Bewust’ ontwikkeld en vormgegeven. Deze campagne richt zich op het verminderen van voedselverspilling en draagt bij aan een betere wereld. In Nijkerk alleen al wordt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen kilo voedsel verspild bij mensen thuis. Landelijk gezien komt dit neer op maar liefst 2 miljard kilo per jaar. Square Design heeft samengewerkt met het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling om de campagne lokaal uit te rollen. Display’s, winkelaankleding, signing, folders en online communicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Een actieve benadering staat centraal in deze aanpak om bewustwording te creëren rondom voedselverspilling; ‘Eet Bewust Nu’.

Bij Square Design begrijpen we dat een sterke campagne begint met een doordacht ontwerp en een consistente uitstraling. Ons team van experts staat klaar om een campagne te ontwerpen die perfect past bij jouw organisatie. Een herkenbare huisstijl, inclusief DM, online en signing, zorgt voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Naast onze specialisatie in online marketing en online publicatie bieden we ook professionele drukwerkservices aan. We kunnen verschillende soorten drukwerk verzorgen, zoals flyers, brochures en posters. Van vormgeving tot drukwerk en afwerking, wij nemen het volledige proces uit handen. Je kunt erop vertrouwen dat we zorgen voor hoogwaardige kwaliteit en betaalbare oplossingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het drukwerk.

Wil je ook een effectieve campagne opzetten en je online aanwezigheid versterken? Neem dan contact op met Square Design, expert in online marketing en online publicatie. Samen creëren we een succesvolle campagne die jouw boodschap overbrengt aan een breed publiek. Ontdek de mogelijkheden en vergroot je bereik met onze professionele diensten.

landingspagina-gemeente-eet-bewust

online marketing

online marketing

online marketing

online marketing

online marketing
online marketing

online marketing

online marketing

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW