Mita Zorg

Gezondheidszorg

Wil je een nieuwe website laten maken met goede vindbaarheid? Dan ben je bij Square Design aan het juiste adres! Square Design is dé reclamestudio die gespecialiseerd is in het begeleiden van het ontwerptraject en het creëren van websites met uitstekende vindbaarheid. Wij hebben onlangs in samenwerking met een specialist een nieuwe website gemaakt voor Mita Zorg, een organisatie die persoonlijke en vakkundige zorg biedt in de regio’s van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Mita Zorg had behoefte aan een frisse uitstraling en heeft daarom Square Design ingeschakeld voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en het laten maken van een nieuwe website. Tijdens de intake kwam naar voren dat de website een essentieel onderdeel zou worden van het ontwerpproces. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de website responsive is, wat betekent dat deze optimaal werkt op verschillende apparaten. Bovendien hebben we de website in meerdere talen opgezet, omdat de doelgroep van Mita Zorg voornamelijk Antilliaans en Spaans is. De communicatie op de website sluit dan ook naadloos aan bij de taalvoorkeuren van de doelgroep.

Om de website een eigentijds karakter mee te geven en een betere binding met de doelgroep te creëren, is een video opgenomen. Door de video aan veel mensen te laten zien, krijgt de website meer emotie en spreekt deze de doelgroep nog beter aan. Square Design fungeert als het ‘vertaalbureau’ tussen de klant en de technische aspecten van de website. Wij zorgen ervoor dat de wensen en behoeften van Mita Zorg vertaald worden naar een functionele en aantrekkelijke website.

Mita Zorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren. Dit kan te maken hebben met financiële problemen, psychische klachten, verstoorde relaties, persoonlijke verzorging, en nog veel meer. Bij Mita Zorg staat oprechte aandacht centraal. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Wat Mita Zorg onderscheidt van anderen, is hun persoonlijke manier van werken. Ze gaan samen met de cliënten op weg en tonen hoe het kan in plaats van te vertellen hoe het moet.

Als je op zoek bent naar betrouwbare zorg in de regio’s van Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, dan is Mita Zorg de juiste keuze. Gemeenten en woningcoöperaties kunnen cliënten aanmelden voor zorg op maat bij Mita Zorg. Onze zorgprofessionals bieden huishoudelijke ondersteuning, verzorgende hulp en opvang aan kinderen en jongeren in crisissituaties. Daarnaast bieden we professionele ondersteuning aan gezinnen die dit nodig hebben. Ons doel is om mensen weer zelfstandig of met tijdelijke begeleiding te laten deelnemen aan het maatschappelijke leven.

Bij Square Design begrijpen we het belang van goede vindbaarheid voor een website. Daarom zorgen we ervoor dat de websites die we maken, geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Zo kunnen potentiële cliënten Mita Zorg gemakkelijk vinden wanneer ze online naar zorg en ondersteuning zoeken.

Kies voor Square Design voor een website met goede vindbaarheid en een eigentijds karakter voor jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw doelgroep de weg naar jouw diensten moeiteloos kan vinden!

nieuwe-website-Mita-Website