Besseling Administratie Services

Administratie & Finance

Besseling Administratie Services laat een nieuwe website maken. Besseling Administratie Services, een toonaangevend full-service administratiekantoor in Nieuwegein, biedt gespecialiseerde diensten op het gebied van administratie, salarisadministratie en payrolling. Om hun klanten beter van dienst te zijn en hun online aanwezigheid te versterken, heeft Square Design een nieuw website ontwerp ontwikkeld als onderdeel van de herziening van hun huisstijl.

Het nieuwe website ontwerp is gericht op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Een opvallende toevoeging aan de website is de extra landingspagina, genaamd Rekenmaaruit.nu, waar gebruikers snel en eenvoudig berekeningen kunnen maken met betrekking tot hun salarisadministratie. Dit creatieve concept, inclusief de bijbehorende domeinnaam, is bedacht door Square Design en biedt een handige tool voor bezoekers van de website.

Naast gebruiksvriendelijkheid is ook de vindbaarheid van de website een belangrijk aspect. Square Design houdt rekening met SEO (zoekmachineoptimalisatie) om ervoor te zorgen dat de website hoog in de zoekresultaten verschijnt. Daarnaast wordt de snelheid van de website nauwlettend in de gaten gehouden zodat bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben.

Het nieuwe website ontwerp is een weerspiegeling van de diversiteit aan diensten die Besseling Administratie Services te bieden heeft. Het logo is ontworpen met gefragmenteerde vormen die de verschillende disciplines binnen het administratiekantoor vertegenwoordigen. De focus ligt op het meedenken en de hoogwaardige service die aan de klanten wordt geboden. Het beeldmerk van het ‘constructieve ei’ is als symbool gekozen en komt herhaaldelijk terug in de achtergrond van de website, waardoor een consistente merkbeleving wordt gecreëerd. De huisstijl is stapsgewijs geïntroduceerd en voldoet aan de moderne communicatiestandaarden van 2013 en daarna.

Naast het nieuwe website ontwerp maakt de corporate identity van Besseling Administratie Services ook gebruik van verschillende andere marketingmaterialen, zoals stationery (handelsdrukwerk), banners, (auto)belettering, relatiegeschenken, premiums, bewegwijzering, verslagen en uitnodigingen. Deze elementen dragen allemaal bij aan een consistente en professionele uitstraling van het merk.

Als u op zoek bent naar een professioneel administratiekantoor in Nieuwegein, kunt u vertrouwen op de uitgebreide dienstverlening van Besseling Administratie Services. Bezoek de vernieuwde website om meer te weten te komen over hun diensten en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek voor uw nieuwe website. Laat een nieuwe website maken die perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften en uw online aanwezigheid versterkt.

website-ontwerp-Besseling-webdesign-site