Solar Charged Solutions

Installateur

Square Design, reclamestudio ook werkzaam in Nijkerk (regio Amersfoort), kreeg de opdracht van Solar Charged Solutions (SCS) om hun logo te ontwikkelen en te promoten. Het logo moest veelzijdig zijn en op verschillende achtergronden en oppervlakken kunnen worden gebruikt, inclusief kleding. Daarnaast was er de wens dat het logo een eigen karakter zou hebben en de domeinnaam van het bedrijf, Solar Charged Solutions, zou vertegenwoordigen.

Square Design heeft het logo van Solar Charged Solutions ontworpen om zowel leesbaar als visueel aantrekkelijk te zijn. Het logo bestaat uit een ‘schild’ dat kracht en stabiliteit uitstraalt. In het centrum van het schild is een icoon geplaatst dat een stekker symboliseert en verwijst naar de elektriciteitssector. SCS is actief in de levering van zonnepanelen, energieopwekking en energieafgifte, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Het schild en de stekker vertegenwoordigen niet alleen een huis, maar staan ook symbool voor de totaaloplossingen die SCS biedt.

Het logo maakt gebruik van twee blauwtinten, waardoor het een professionele uitstraling heeft en vertrouwen wekt. Om de lange domeinnaam “Solar Charged Solutions” te verkorten, is er een afgeleide gebruikt voor het e-mailadres, namelijk “s-c-s”. Hierdoor blijven de namen op visitekaartjes kort en bondig, terwijl alle relevante informatie op een overzichtelijke manier wordt gepresenteerd.

Met de nieuwe huisstijl en het representatieve logo heeft Solar Charged Solutions een professionele uitstraling gekregen die vertrouwen wekt bij klanten. Square Design heeft met expertise en creativiteit gezorgd voor een logo dat zowel de identiteit van SCS weerspiegelt als functioneel is voor verschillende toepassingen. Het logo is een krachtig visueel element dat de bekendheid en vindbaarheid van Solar Charged Solutions zal vergroten.

Solar Charged Solutions is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonnepanelen, energieopwekking en energieafgifte. Ze bedienen zowel particulieren als de zakelijke markt en bieden totaaloplossingen op het gebied van duurzame energie. Met de ondersteuning van Square Design en hun expertise in logo-ontwerp en marketing, kan Solar Charged Solutions succesvol hun merkpositionering versterken en de groei van hun bedrijf stimuleren.

Nieuwe-huisstijl-scs-logo

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl
Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl