Vliet Totaalbouw

Bouwbedrijf

Vliet Totaalbouw, een kleine bouwonderneming, heeft Square Design ingeschakeld om een nieuw logo voor hen te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een onderscheidend logo, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben gekeken naar de bouwbranche en bewust gekozen voor afwijkende kleuren die niet gangbaar zijn in de bouw, maar toch overeind blijven in het kleurgebruik.

Bij Vliet Totaalbouw staat professionaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben we een strak en clean design toegepast in het logo. We hebben een gestileerde ‘winkelhaak in 3D’ gecreëerd en tevens een pijlfunctie in het logo verwerkt, wat symbool staat voor ‘de juiste koers’. Kortom: Vliet Totaalbouw laat een nieuw logo maken dat de kernwaarden en het karakter van haar merk weerspiegelt.

Binnen de huisstijl en het logo hebben we rekening gehouden met praktische toepasbaarheid en veelzijdigheid. Het logo kan gefreesd worden, in 3D worden uitgevoerd en gedrukt worden. Square Design neemt de verantwoordelijkheid voor de productie van verschillende materialen die nodig zijn voor de huisstijl, variërend van stickers tot signing en belettering.

Laat je ook een nieuw logo maken dat je merk identiteit versterkt en onderscheidend is in de markt? Zoek niet verder! Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder tekstschrijven, belettering en standbouw. Met ons netwerk van specialisten kunnen wij u helpen uw merk op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren aan uw doelgroep.

vliet-totaalbouw-nieuw-logo-maken

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo
nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design