Boxkit

Carrosseriebouw

Logo ontwerp voor Just-Drive Boxkit: Kwaliteit en functionaliteit gecombineerd

Just-Drive Boxkit, een toonaangevende leverancier van lichtgewicht carrosserieën, heeft een nieuw en opvallend logo laten ontwerpen. Het logo is zelfdragend, wat betekent dat het op elke achtergrond kan worden geplaatst zonder dat de achtergrond invloed heeft op het ontwerp. Dit zorgt voor maximale veelzijdigheid en consistentie in branding.

In 2014 werd uitgebreid marktonderzoek uitgevoerd, waaruit bleek dat bedrijfswagendealers dringend op zoek waren naar een betrouwbare partner voor bruto urendekking. Om aan deze behoefte te voldoen, moest het bestaande assortiment gesloten carrosserieën worden uitgebreid met een product dat perfect aansluit bij de wensen van de dealers: de ‘Just-Drive’ Boxkit.

Just-Drive Boxkit biedt lichtgewicht carrosserieën die voldoen aan de moderne eisen. Afhankelijk van het voertuigtype kan een indrukwekkend laadvermogen van meer dan 1.000 kg worden bereikt, waarbij de opbouw is uitgerust met een achter sluitende laadklep en een spoiler. Elk van deze componenten is voorzien van het nieuwe logo ontwerp. Bovendien zorgt een geavanceerd assemblagesysteem voor een snelle montage van de opbouw, waardoor de productietijd van voertuigen aanzienlijk wordt verkort.

Bij Just-Drive Boxkit begrijpen we de waarde van een krachtig en herkenbaar merk. Daarom hebben we geïnvesteerd in een nieuw logo ontwerp dat onze kwaliteit, functionaliteit en innovatie weerspiegelt. Of het nu gaat om dealers, vlootbeheerders of andere professionals in de transportsector, ons doel is om betrouwbare en duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Wij zijn trots op ons vernieuwde logo en de betekenis die het vertegenwoordigt. Het symboliseert ons streven naar uitmuntendheid en ons vermogen om onze klanten te ondersteunen met hoogwaardige lichtgewicht carrosserieën. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken op onze website en meer te ontdekken over onze producten en diensten, en hoe Just-Drive Boxkit uw bedrijf kan helpen slagen in de dynamische wereld van bedrijfswagens.

nieuw-logo-ontwerp-BoxKit-logo