WoonZo

Woningbouw

Bij Square Design, reclamestudio voor een nieuw bedrijfslogo ontwerp, begrijpen we dat een logo de basis vormt van een nieuwe huisstijl. Een goed logo moet op verschillende manieren kunnen worden ingezet en toegepast. Het biedt herkenning, onderscheidt zich van anderen, straalt vertrouwen uit, geeft een professionele uitstraling en vertelt een verhaal. Bij WoonZo sluiten alle communicatiedragers naadloos op elkaar aan, mede dankzij het gebruik van het logo.

Ons specialisme ligt in het ontwerpen van logo’s, en zo hebben we ook voor WoonZo een nieuw logo ontwerp gerealiseerd. Dit ontwerp is voortgekomen uit een succesvolle pitch en in samenwerking met Draad Internet hebben we de opdracht gekregen om WoonZo te positioneren. Het nieuwe logo ontwerp, samen met een frisse brochure, folders en een bijbehorende website, moeten perfect aansluiten op de algehele beleving en uitstraling van de organisatie.

Bij Square Design gaan we verder dan de traditionele benadering van een bouwonderneming. Onze ontwerpaanpak begint met kleur als inspiratie, maar het constructieve element, de “NZ” – een vrije vertaling van Noord-Zuid, oftewel van top tot teen – heeft uiteindelijk de doorslag gegeven in ons totaalconcept. Deze elementen symboliseren een ongekende zorgvuldigheid en oog voor detail. Op een grafische en stijlvolle wijze hebben we de wereld van prefab bouw en constructie vertaald. Het resultaat is een Corporate Identity ontwerp dat de unieke identiteit van WoonZo weerspiegelt en ruimte biedt voor het verhaal van de organisatie. Bovendien hebben we in het logo ontwerp rekening gehouden met het nieuwe concept van de WoonZo!-BOXX, waarin schematisch de mogelijkheden voor aanpassing en uitbreiding van de woning worden weergegeven. Dit innovatieve woonconcept voldoet aan zowel Europese als nationale wet- en regelgeving.

Indruk van een storyboard presentatie; WoonZo.

storyboard-ontwerp-WoonZo

“WoonZo” staat voor Het Nieuwe Wonen, een visie op toekomstbestendig bouwen en wonen. De wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie hebben geleid tot strengere eisen van Europese en nationale wet- en regelgeving voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen en wonen. WoonZo speelt hierop in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

Het concept van WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. Met alle disciplines onder één dak is WoonZo in staat om elke woning vanaf de kavel tot aan de sleutel te realiseren. Na de oplevering biedt WoonZo comfortabel wonen in een woning met beperkt onderhoud. Ze kunnen zelfs het volledige onderhoud van het huis verzorgen.

Bij Square Design begrijpen we dat een nieuw logo ontwerp de basis legt voor een geheel nieuwe huisstijl. Het logo dient op diverse manieren ingezet en toegepast te worden, met als doel herkenning, onderscheidend vermogen, vertrouwen, professionaliteit en het vertellen van het verhaal van de organisatie. Alle communicatiedragers van WoonZo sluiten naadloos op elkaar aan, mede dankzij het effectieve gebruik van het logo.

Naast het logo ontwerp hebben we voor WoonZo ook gezorgd voor een nieuwe huisstijl, aansprekend brochure design, opvallende signing, rollup banners en een vernieuwend website design. Bij Square Design staan we klaar om uw visuele identiteit tot leven te brengen en uw organisatie te laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van een uniek bedrijfslogo ontwerp.

logo-ontwerpen-WoonZo-logo