Lionsclub Nijkerk

Serviceclub

Square Design is een reclamestudio gespecialiseerd in het ontwikkelen en laten maken van logo’s en heeft in nauwe samenwerking met Lionsclub Nijkerk een scala aan logo’s ontworpen voor hun jaarlijks terugkerende benefietdiner “Proef de Herfst”. Het laten ontwerpen van logo’s is een van de kernspecialiteiten van Square Design. Als toegewijd lid van de serviceclub Lionsclub Nijkerk dragen ze graag hun steentje bij aan fundraising voor goede doelen. De speciaal ontworpen logo’s worden ingezet ter promotie van het benefietdiner en zijn prominent aanwezig op verschillende marketingmaterialen, waaronder menu- en entreekaarten, advertenties, rollbanners (rollup) en de website. Daarnaast heeft Square Design ook aangepaste logo’s ontworpen die specifiek geschikt zijn voor gebruik op social media-platformen.

In oktober organiseerde Lionsclub Nijkerk opnieuw haar succesvolle benefietdiner “Proef de Herfst”. Onder de bekwame leiding van topkok Ruud Jansen werd er ter plekke een verrukkelijk vijfgangenmenu bereid voor de 150-200 gasten. De gasten werden hartelijk verwelkomd in de schitterende ambiance van landgoed Groot Hennekeler, waar ze niet alleen culinair werden verwend, maar ook konden genieten van live muziek en deelnemen aan een veiling. De opbrengst van deze gedenkwaardige avond was bestemd voor een goed doel: Oekraïne. Het evenement was een doorslaand succes en was binnen de kortste keren volledig uitverkocht. Lionsclub Nijkerk wil graag alle betrokkenen en sponsoren van harte bedanken, omdat zij hebben bijgedragen aan het behalen van een aanzienlijke opbrengst voor het goede doel.

Bent u op zoek naar professionele logo-ontwikkeling en -creatie, dan kunt u vertrouwen op Square Design. Hun deskundige ontwerpers hebben uitgebreide ervaring in het creëren van unieke en aansprekende logo’s die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit. Of u nu logo’s nodig heeft voor evenementen zoals het “Proef de Herfst”-diner van Lionsclub Nijkerk, of voor andere zakelijke toepassingen, Square Design staat voor u klaar.

logo-laten-ontwerpen-Proef-Herfst-logo