Lionsclub BingoShow

Serviceclub

Square Design is een gerenommeerde reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van unieke logo’s. In nauwe samenwerking met Lionsclub Nijkerk heeft Square Design een uitgebreid scala aan logo’s ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

Voor het jaarlijks terugkerende benefietevenement, de Bubbels en BingoShow, wilde Lionsclub Nijkerk een eigen logo laten ontwerpen. Square Design heeft daarop een speciale tafelprijs geïntroduceerd: “Ontwerp je eigen logo”. Als betrokken lid van serviceclub Lionsclub Nijkerk zet Square Design zich actief in voor fundraising en goede doelen. Het ontwerpen van logo’s voor dit soort evenementen is een dienst die ze graag aanbieden. Naast het ontwerp van het logo hebben ze ook gezorgd voor de professionele opmaak van de flyers, die na het ontwerpen direct gedrukt zijn.

Het aanbieden van “Ontwerp je eigen logo” als tafelprijs is een unieke en waardevolle bijdrage die Square Design levert aan de Bubbels en BingoShow, evenals aan andere evenementen zoals Proef de Herfst. Ze begrijpen het belang van een sterke visuele identiteit en willen hun klanten de mogelijkheid bieden om een logo te hebben dat volledig aansluit bij hun eigen stijl en merk.

Als u op zoek bent naar een reclamestudio die u kan helpen bij het ontwerpen van uw eigen logo, dan is Square Design de ideale partner. Met hun expertise en betrokkenheid bij fundraising voor goede doelen, zullen ze ervoor zorgen dat uw logo opvalt en uw boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

ontwerp-je-eigen-logo-BingoShow-logo