logo laten maken

033 in Actie

Hulpverlening

Een professioneel logo laten maken doe je niet zomaar. 033 in Actie was zoek naar een professioneel logo voor haar organisatie. Bij Square Design is het gelukt een logo speciaal voor 033 in Actie te maken. Met onze expertise en ervaring in logo-ontwerp zorgen wij ervoor dat het merk de aandacht krijgt die het verdient. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een krachtig en onderscheidend logo te hebben dat de essentie van de organisatie weerspiegelt. Daarom bieden wij een unieke benadering, die perfect is voor klanten zoals 033 in Actie. Zij zetten zich volle kracht in voor inwoners van de regio Amersfoort die leven in ‘stille’ armoede.

Bij Square Design begrijpen we dat jouw logo niet alleen jouw visuele identiteit is, maar ook een krachtig communicatiemiddel. Daarom creëren wij logo’s die opvallen en impact hebben. Voor 033 in Actie hebben we een eigenzinnig logo ontworpen dat op twee manieren gelezen en gezien kan worden. Het visuele ‘zwaartepunt’ bevindt zich in het midden, waardoor de tekst “033 in actie” snel opvalt. Daarnaast kan het logo ook ondersteboven gelezen worden als “I need actie”. Dit grafische (palindroom)effect maakt het logo uniek en gedenkwaardig. Kortom: 033 in Actie heeft een professioneel logo laten maken.

Ons creatieve team van grafisch ontwerpers heeft uitgebreide kennis van visuele- en online communicatie. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw logo niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook goed vindbaar is op zoekmachines zoals Google.

033 in Actie zet zich volle kracht in voor inwoners van de regio Amersfoort die leven in ‘stille’ armoede. Deze doelgroep wordt vaak over het hoofd gezien, omdat ze een betaalde baan hebben maar niet genoeg verdienen om rond te komen en net te veel inkomen hebben om aanspraak te maken op voorzieningen.

Met dit in gedachten hebben wij ervoor gezorgd dat het ontworpen logo van 033 in Actie perfect aansluit bij hun missie en doelstellingen. Het logo communiceert de boodschap van actie en steun, terwijl het ook een gevoel van eigenzinnigheid en creativiteit overbrengt. Door middel van de juiste kleuren, typografie en visuele elementen hebben we een logo gecreëerd dat de identiteit en waarden van 033 in Actie op de juiste manier weergeeft.

Bij Square Design streven we ernaar om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen en jou te voorzien van een logo dat niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar ook helpt om jouw merk te laten groeien. Als jij op zoek bent naar een professioneel logo dat jouw organisatie onderscheidt en jouw doelgroep aanspreekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek wat Square Design voor jou kan betekenen zodat jij ook een professioneel logo kan laten maken.

Palindroom-logo-effect-stichting033

logo laten maken

logo laten maken

logo laten maken

logo laten maken

logo laten maken
logo laten maken

logo laten maken

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW