Celia’s Beauty & Feet Salon

Personal Care

Ben je op zoek naar een nieuw logo en huisstijl ontwerp voor jouw schoonheidssalon? Bij Celia’s Beauty & Feet Salon wisten ze ons snel te vinden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak en een eigen salon sinds 4 jaar, biedt Celia een breed scala aan diensten, waaronder schoonheidsbehandelingen, pedicure en manicure. Ze zijn gespecialiseerd in pedicure voor mensen met reumatische en diabetische aandoeningen. Wat Celia onderscheidt, is haar persoonlijke service. Ze creëert een echt moment voor jezelf waarin je volledig kunt ontspannen en genieten.

Square Design heeft speciaal voor Celia’s Beauty & Feet Salon een nieuw logo ontworpen dat nauw aansluit bij de natuurlijke benadering van de salon. Het gebruik van natuurlijke producten staat centraal, en het logo weerspiegelt dit door middel van bladeren die een waaier vormen, met een subtiele verwijzing naar gezichts- en voetbehandelingen. De kleurstelling en de eenheid van het logo ondersteunen de marketingactiviteiten en dragen bij aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Naast een nieuw logo is een huisstijl ontwerp van essentieel belang om een consistente en herkenbare uitstraling voor jouw bedrijf te creëren. Ons team van experts bij Square Design zal een huisstijl ontwerpen die perfect past bij jouw organisatie en zorgt voor directe herkenning. De huisstijl omvat onder andere briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Met een herkenbare huisstijl geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij jouw klanten.

Bij Square Design bieden we ook professionele drukwerkservices aan, zodat je verschillende soorten drukwerk kunt laten verzorgen. Of het nu gaat om flyers, brochures of posters, wij verzorgen het volledige proces, van vormgeving tot drukwerk en afwerking. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit, want we streven altijd naar hoogwaardige resultaten. Bovendien zorgen we ervoor dat het drukwerk betaalbaar blijft, zodat het past binnen jouw budget.

Bij Celia’s Beauty & Feet Salon begrijpen ze het belang van een aantrekkelijk logo, een consistente huisstijl en hoogwaardig drukwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw salon te laten stralen met een nieuw logo en een professionele huisstijl.

Celia-folder