Bosal ECI

Energy Conversion Industry

Square Design, reclamestudio nabij Amersfoort, heeft onlangs een project voltooid waarbij ze hoogwaardige folders hebben laten drukken voor BOSAL ECI. BOSAL Energy Conversion Industry, gespecialiseerd in industriële warmtewisselaars van lucht/lucht en vloeistof/lucht, vertrouwde op Square Design voor het verzorgen van hun drukwerk.

Bij het ontwerpen van de folders heeft Square Design ervoor gezorgd dat het ontwerp perfect aansluit bij de identiteit van BOSAL ECI. Door de producten op locatie te fotograferen en vervolgens in de studio te bewerken, konden ze een duidelijke en herkenbare visuele stijl creëren. Naast het verstrekken van technische informatie dragen de folders ook bij aan de verkoopondersteuning door middel van hun aantrekkelijke uitstraling.

BOSAL ECI is wereldwijd actief in het ontwikkelen en leveren van geïntegreerde klantoplossingen op het gebied van energieterugwinning. Ze investeren continu in onderzoek, ontwikkeling en procestechnologie om een leidende positie te behouden op basis van kennis en innovatie. BOSAL Nederland, gevestigd in Vianen, is gespecialiseerd in de productie van metalen componenten en de ontwikkeling en productie van warmtewisselaars.

De op maat gemaakte energieconversiesystemen van BOSAL ECI zijn ontworpen voor hoge temperaturen en drukomgevingen, waardoor ze optimale prestaties leveren in gecombineerde warmte- en krachtsystemen (CHP) of primaire krachtgeneratoren. Het productportfolio van BOSAL ECI omvat hoogwaardige modulaire plaat- en buiswarmtewisselaars die kunnen worden aangepast voor zowel stationaire als mobiele toepassingen.

Als je op zoek bent naar kwaliteitsdrukwerk en folders laten drukken vanuit een reclamestudio die zich richt op het leveren van uitstekende ontwerpen die aansluiten bij jouw merk, dan is Square Design de juiste keuze. Bezoek de website van BOSAL om meer te weten te komen over hun samenwerking met Square Design en om een indruk te krijgen van de hoogwaardige folders die ze hebben geproduceerd. Neem vandaag nog contact op met Square Design en ontdek hoe zij jou kunnen helpen bij het creëren van professioneel drukwerk dat de aandacht van je doelgroep trekt en je verkoopondersteuning versterkt.

folders-drukken-Bosal-tubes