Solar Charged Solutions

Installateur

Square Design, ontwerp- en reclamestudio, heeft voor Solar Charged Solutions niet alleen een huisstijl en logo ontwikkeld, maar ook om ondersteuning geboden bij de verkoopactiviteiten en direct marketing.

Om de direct mailing (DM) van Solar Charged Solutions te ondersteunen, heeft Square Design een ludiek promotiepakket samengesteld in de vorm van een doosje met inhoud. Het thema van het pakket is “Let the Sun Shine!” en wordt visueel ondersteund met zonnebloemen. Het pakket bevat diverse items zoals zonnebloemzaden, een bierviltje, pennen en een visitekaartje met relevante informatie voor de ontvanger.

Deze promotiepakketten zijn in een beperkte oplage geproduceerd en worden als complete pakketjes achtergelaten bij potentiële klanten. Het is een leuke en interactieve manier om betrokkenheid te creëren en tegelijkertijd aandacht te besteden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en de natuur.

Solar Charged Solutions is gespecialiseerd in zonne-energievoorzieningen, zowel op het gebied van energieopwekking als energieafgifte. Ze installeren zonnepanelen, slaan energie op en leveren energie via accucentrales. Deze activiteiten zullen in de toekomst steeds belangrijker worden.

Met de ondersteuning van Square Design, die niet alleen heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van een huisstijl en logo, maar ook aan de verkoopondersteuning en direct marketing van Solar Charged Solutions, kan het bedrijf zijn merkpositie versterken en de bekendheid vergroten. Het promotiepakket in de vorm van een doosje met inhoud is een creatieve en effectieve manier om potentiële klanten te bereiken en de betrokkenheid te vergroten.

Solar Charged Solutions staat bekend om zijn focus op duurzame energie en zonne-energievoorzieningen. Met hun expertise in zonne-energie-installaties en opslagoplossingen bieden ze een complete service aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Met behulp van Square Design en hun expertise in direct mailing en promotiemateriaal kan Solar Charged Solutions haar marketinginspanningen versterken en nieuwe klanten aantrekken die geïnteresseerd zijn in duurzame energieoplossingen.

direct-mailing-introductie-box

direct marketing

direct marketing

direct marketing

direct marketing

direct marketing
direct marketing

direct marketing