VAR Tenders

Jachtbouw

VAR Tenders zijn op maat gemaakte bouw boten die voortkomen uit een visie waarin passie voor techniek en watersport samenkomen. Met een focus op minimalistisch design, luxe en comfort nemen ze hun klanten mee op een reis van ontwerp tot aan het onderhoud van hun unieke tender.

Square Design, een reclame-/ontwerpstudio gespecialiseerd in visuele bedrijfscommunicatie op maat, heeft het logo voor VAR Tenders ontworpen. Het logo heeft een spannend element doordat de letters gedeeltelijk zijn aangesneden. Deze vorm symboliseert de waterlijn die golvend door de letters danst. Het iconische driehoekige element is een stijlvolle weergave van een jacht, waarmee een extra maritieme uitstraling wordt gecreëerd en het nautische karakter wordt benadrukt. Het logo is ontworpen met oog op de mogelijkheid om het uit te snijden in staal en in 3D te verwerken, waardoor het logo ook fysiek indrukwekkend is.

VAR Tenders bezoekt regelmatig beurzen om hun tenders onder de aandacht te brengen bij het publiek. Direct klantcontact en maatwerk staan hierbij centraal. Square Design ondersteunt VAR Tenders met het ontwikkelen van promotiemateriaal voor deze beurzen en exposities, en verzorgt de bedrijfscommunicatie op maat. Het promotiemateriaal biedt een handvat voor de nodige informatie, zoals technische specificaties en afmetingen, en draagt bij aan de verkoopondersteuning.

Bij het ontwerp van al het materiaal is er rekening gehouden met het gebruik van zwart en diep zwart. Dit geeft op een betaalbare manier exclusiviteit aan de materialen en stelt Square Design in staat om ook met kleine oplages te werken. Door slim gebruik te maken van kleurscheidingen en lithografie hebben ze een manier gevonden om het diepe zwart op een prachtige manier tot uiting te laten komen.

Het resultaat is een prachtig drieluik dat consequent is doorgevoerd in een serie van materialen. Deze materialen weerspiegelen de hoogwaardige kwaliteit en de unieke stijl van VAR Tenders. Het is een eerbetoon aan de passie voor techniek en watersport die in elk detail van hun tenders tot uiting komt.

Ontdek meer over VAR Tenders en hun unieke bouw boten en laat je inspireren door de prachtige ontwerpen en het vakmanschap dat achter elk project schuilgaat.

bedrijfscommunicatie-3-luik-VAR

communicatie

communicatie

communicatie

communicatie

communicatie
communicatie

communicatie

communicatie

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design