Eet-Bewust

Publieke sector

Op zoek naar een effectieve en opvallende campagne ontwikkeling voor een betere wereld? Square Design is een reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van succesvolle campagnes met impact. En nu, in samenwerking met Jumbo Supermarkt, Gemeente Nijkerk, hebben we een unieke campagne ontwikkeld om bewustwording te creëren rondom voedselverspilling; ‘Eet Bewust Nu’.

‘Eet Bewust’ Campagne: Samen voor een Duurzame Toekomst

In Nijkerk alleen al wordt jaarlijks ongeveer 1,5 miljoen kilo voedsel weggegooid bij mensen thuis. Tel daarbij op wat er wordt verspild door boeren, producenten, winkels en horecagelegenheden, en landelijk gezien komen we uit op een schokkende 2 miljard kilo per jaar. Dit enorme verspillingsprobleem heeft niet alleen grote financiële gevolgen (consumenten kunnen jaarlijks tot wel 150 euro per persoon besparen door geen voedsel meer weg te gooien), maar draagt ook bij aan de opwarming van de aarde.

Square Design heeft in nauwe samenwerking met Jumbo Veltink en de Gemeente Nijkerk de ‘Eet Bewust’ campagne ontwikkeld en vormgegeven. Dankzij de medewerking van het Voedingscentrum, FoodValley en Samen Tegen Voedselverspilling hebben we de campagne lokaal kunnen uitrollen. Onze expertise op het gebied van display’s, winkelaankleding, signing, folders en online communicatie heeft ervoor gezorgd dat de boodschap maximaal wordt overgebracht. Voor meer informatie over de campagne, bezoek onze website www.eet-bewust.nu.

Naast het ontwikkelen van impactvolle campagnes, helpt Square Design ook graag bij het ontwerpen van een professionele huisstijl of campagne voor jouw bedrijf. Ons team van experts creëert een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij jouw organisatie en zorgt voor herkenning. Denk hierbij aan DM, online en signing. Een consistente huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling en versterkt de herkenbaarheid van jouw bedrijf.

Bij Square Design kun je ook terecht voor hoogwaardig drukwerk. Wij verzorgen de vormgeving, het drukproces en de afwerking van verschillende soorten drukwerk, zoals flyers, brochures en posters. Je kunt erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren en dat het drukwerk betaalbaar blijft. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor een indrukwekkende presentatie.

Kies voor Square Design en laat ons jouw campagnes en huisstijl tot leven brengen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en streven naar een wereld met minder voedselverspilling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en sleeves? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

klanten-werven-bewust-eet