Baum Kapital

Forestry

Voor Baum Kapital GmbH, een specialist in bosbouwprojecten in Europa, werd ons creatieve reclamebureau gevraagd om brochures te ontwerpen die aan verschillende eisen zouden voldoen. We hebben een stramien gecreëerd dat niet alleen gemakkelijk vertaalbaar is, maar ook geschikt is voor online gebruik en eenvoudig kan worden omgezet naar private labels.

Als ervaren reclamebureau begrijpen we het belang van effectieve communicatie via brochures en whitepapers. We hebben daarom een ontwerpaanpak ontwikkeld die volledig aansluit bij de behoeften van Baum Kapital. Ons stramien voor de brochures is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende talen, zodat de boodschap van het bedrijf wereldwijd kan worden verspreid.

Daarnaast hebben we ook rekening gehouden met de groeiende digitale behoeften van onze klant. Onze brochures zijn geschikt voor online gebruik, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedeeld op websites, sociale media en andere online kanalen. Op deze manier kan Baum Kapital een breder publiek bereiken en hun boodschap effectief overbrengen.

Bovendien hebben we de flexibiliteit ingebouwd om de brochures eenvoudig om te zetten naar private labels. Een eigen private label biedt Baum Kapital de mogelijkheid om samen te werken met specifieke tussenpersonen en hun branding verder te versterken.

Als toegewijd creatief reclamebureau zijn we trots om samen te werken met Baum Kapital en hen te ondersteunen bij hun marketinginspanningen. Ons doel is om hoogwaardige brochures en whitepapers te leveren die de boodschap van Baum Kapital op een effectieve en overtuigende manier overbrengen.

Ontdek hoe ons creatieve reclamebureau jou kan helpen bij het creëren van aansprekende brochures en whitepapers. Bezoek onze website op voor meer informatie en om onze portfolio te bekijken.

Creatief-reclamebureau-BaumKapital-3