WoonZo

Woningbouw

Square Design is een reclame-/ontwerpstudio in Nijkerk (regio Barneveld) die gespecialiseerd is in brochure design. Onze expertise komt perfect tot uiting in het nieuwe corporate identity design (huisstijl ontwerp) van WoonZo. Het brochure design, samen met nieuwe folders, draagt bij aan de algehele beleving, merkpositionering en uitstraling van de organisatie.

De brochure van WoonZo legt toekomstige gebruikers uit wat “Het nieuwe Wonen” inhoudt. Het benadrukt de voordelen van prefab bouw, energiebesparingen, regelgeving, bouwmaterialen en de leefruimte. In het brochure design is ook de WoonZo!-BOXX opgenomen, waarin schematisch de mogelijkheden worden weergegeven voor het aanpassen en uitbreiden van de woning. Dit concept sluit naadloos aan op de Europese en nationale wet- en regelgeving.

Het Nieuwe Wonen staat voor toekomstbestendig bouwen en wonen, met oog voor mondiale ontwikkelingen op het gebied van milieu en energie. WoonZo speelt hierop in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn. Het brochure design is ontworpen om het verhaal van de organisatie te communiceren en tegelijkertijd flexibel genoeg te zijn om meerdere boodschappen te bevatten. Daarnaast sluit het design perfect aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo.

WoonZo gaat verder dan alleen het bouwen van een woning. Met alle disciplines onder één dak kan WoonZo elke woning realiseren, van kavel tot sleutel. Bovendien biedt WoonZo na oplevering een comfortabel woongenot. Het onderhoud aan de woning kan ook volledig door WoonZo worden verzorgd, waardoor bewoners zich geen zorgen hoeven te maken.

Naast het brochure design heeft WoonZo ook een nieuw logo ontwerp, nieuwe huisstijl, nieuwe signing, nieuwe roll-up banners en een nieuw website design laten maken. Al deze elementen dragen bij aan een consistente en professionele uitstraling van het merk. Square Design staat klaar om WoonZo te ondersteunen bij het creëren van aantrekkelijke en informatieve brochure designs die de boodschap van de organisatie effectief overbrengen.

brochure-design-WoonZo-brochure2