Uitgeverij Van Brug

Uitgeverijen

Ben je op zoek naar een uniek en aantrekkelijk boekomslag ontwerp? Bij Square Design, een reclamestudio gespecialiseerd in boekomslag ontwerpen, begrijpen we het belang van een omslag dat de essentie van het boek weerspiegelt en de aandacht van lezers trekt. Ons team van ervaren grafisch ontwerpers staat klaar om jouw visie en boodschap om te zetten in een oogstrelend ontwerp dat nieuwsgierigheid opwekt. Zo ook voor “Ontdekkingen in Afrika”, geschreven door Carole Donkers en uitgegeven door Van Brug Boeken.

Bij Square Design geloven we in de kracht van visuele communicatie en het belang van een consistente visuele identiteit. Ons doel is om jouw merk visueel te versterken en ervoor te zorgen dat het opvalt en herkend wordt door jouw doelgroep. Of het nu gaat om een boekomslag, logo, huisstijl, verpakking, brochure, flyer, poster, website of sociale media graphics, wij streven ernaar om jouw merk zo lang mogelijk in beeld te laten zijn bij jouw afnemers.

Voor het ontwerpen van het boekomslag van “Ontdekkingen in Afrika” nemen we de sfeer, thema’s en het kleurenpalet van het boek in overweging. We willen een omslag creëren dat opvalt in boekenwinkels en online platforms, terwijl het tegelijkertijd de inhoud van het boek nauwkeurig weergeeft. Ons creatieve team gaat aan de slag om een professioneel en aantrekkelijk ontwerp te maken dat de aandacht van lezers trekt en hen uitnodigt om het boek op te pakken.

Carole Donkers neemt je in “Ontdekkingen in Afrika” mee op haar persoonlijke ontdekkingsreis door Afrika. Dit boek combineert haar eigen ervaringen met inzichten, lessen en de succesverhalen van Creators 4 Humanity, een co-creatieve community van zelfbewuste pioniers. Het boek werpt een nieuw licht op de waarheid over Afrika en breekt met het traditionele beeld van hulpbehoevendheid. Carole inspireert lezers om anders te denken en een grensoverschrijdend perspectief van één wereld te omarmen. Het boek biedt een reisroute voor succes in het nieuwe decennium van de 21e eeuw, waarbij innerlijke creatiekracht centraal staat.

boek-opmaak-omslag