Aheco Alimentaria

Groothandel – Food

Ben je op zoek naar standbouw en standinrichting voor jouw beursdeelname? Square Design biedt expertise in het ontwerpen en inrichten van stands die uw ruimte direct inzichtelijk maken en gemakkelijke aanpassingen mogelijk maken. Wij hebben ervaring met het vertegenwoordigen van verschillende merken op internationale beurzen, zoals Alimentaria FoodTech.

Voor de Alimentaria 2016 in Barcelona heeft Aheco ons gevraagd om hun stand te ontwerpen en in te richten. Ons 3D-standontwerp is specifiek gericht op het ontzorgen van de klant. We zorgen ervoor dat de opbouw ter plaatse eenvoudig kan worden uitgevoerd met behulp van slimme montage van materialen. Tijdens de afbouw kan de klant zelf eenvoudig verschillende elementen demonteren, zoals afneembare stickers die op de kolommen zijn geplaatst. Dit alles is vooraf bepaald in ons 3D-standontwerp, waardoor de klant volledige controle heeft over de stand.

Ons standontwerp biedt duidelijkheid en overzicht voorafgaand aan de EXPO. Het maakt de ruimte direct inzichtelijk voor de klant en maakt het gemakkelijk om eventuele aanpassingen door te voeren. Binnen Aheco worden verschillende merken vertegenwoordigd, en op deze internationale beurs krijgen al deze merken de aandacht die ze verdienen.

Bij Square Design begrijpen we het belang van een goed doordacht en functioneel standontwerp. We zorgen ervoor dat uw stand opvalt en uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd. Ons team van experts staat klaar om uw specifieke wensen en eisen te bespreken en een op maat gemaakt standontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Voor hoogwaardige standbouw en standinrichting voor uw volgende beursdeelname, neem contact op met Square Design. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ons klantprofiel op de website van Alimentaria FoodTech voor een voorbeeld van ons werk.

3D-ontwerp-stand-Alimentaria-2016