Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Bigi Mama

Branche

Verfrissende packaging restyling voor Afrikaanse producten

Bigi Mama, een favoriete private label voor authentieke Afrikaanse producten, komt met een opvallend nieuw ontwerp voor hun verpakking. Deze packaging restyling van de Semoulina-productlijn was nodig om het merk te beschermen en de unieke stijl te versterken. Square Design heeft dit project met zorg uitgevoerd en het nu toegevoegd aan hun portfolio.

Nieuw ontwerp, nieuwe uitstraling

Bij Bigi Mama begrijpen we dat de eerste indruk telt. Daarom hebben we gekozen voor een gedurfde packaging restyling die direct opvalt. Bij dit restyling ontwerp voor de verpakkingen van de 5 kilogram zakken hebben we bewust gekozen voor het gebruik van primaire kleuren. Deze keuze maakt onze producten gemakkelijk herkenbaar voor onze klanten. Fel kleurgebruik speelt een belangrijke rol in de Afrikaanse cultuur. Het is een krachtig communicatiemiddel dat we nu slim inzetten om een sterke visuele band te creëren tussen deze producten en de klant.

Het schild als symbool van kwaliteit

Een belangrijk onderdeel van onze nieuwe verpakking is het schild onder ons bekende Bigi Mama-logo. Dit element straalt kracht en bescherming uit, en benadrukt de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Het schild is nu een vast onderdeel van ons vernieuwde ontwerp. Samen met de vermelding ‘Bigi Mama Original’ onderstreept het de authenticiteit en de zorg waarmee wij onze producten aanbieden.

packaging-restyling

Voordelen van goede packaging restyling

Een goede packaging restyling biedt vele voordelen. Ten eerste trekt een aantrekkelijke verpakking meteen de aandacht in de winkel. Het maakt je product aantrekkelijker en verhoogt de kans dat klanten het oppakken. Daarnaast beschermt het niet alleen de inhoud, maar versterkt het ook de merkidentiteit. Een sterk visueel ontwerp helpt bij het opbouwen van vertrouwen en zorgt ervoor dat jouw product herinnerd wordt. Bovendien zorgt een slimme verpakking voor een betere gebruikerservaring.

Authentieke producten, sterke presentatie

Bigi Mama streeft er altijd naar om jou te voorzien van echte Afrikaanse smaken. Wij kennen de wensen en smaken van deze klanten door en door. Met ons nieuwe verpakkingsontwerp willen we niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie bieden, maar ook de merkidentiteit van Bigi Mama versterken. Deze producten brengen de rijke cultuur van Afrika naar de consument toe, en dat willen ze laten zien in elke verpakking.

Samenwerken voor succes

Deze packaging restyling is tot stand gekomen door de expertise van Square Design. Onze creatieve aanpak heeft Bigi Mama geholpen om een ontwerp te bieden dat zowel stijlvol als functioneel is. We streven ernaar om jouw winkelervaring te verbeteren en jouw producten op de best mogelijke manier te presenteren.

Ontdek nu de vernieuwde verpakkingsontwerpen van Bigi Mama en geniet van de hoogwaardige Afrikaanse producten die we met trots aanbieden. Kom langs op hun website en laat je inspireren door de frisse en levendige stijl van deze nieuwe verpakkingen.

Restyling-ontwerp-voor-een-verpakking-BM-Semoulina

Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Packaging restyling in Afrikaans ontwerp direct een frisse look

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW