Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Aheco

Distributeur – Food

Bij Square Design, werkzaam in de regio Amersfoort, specialiseren we ons in het creëren van unieke en effectieve marketingmaterialen. We begrijpen hoe belangrijk een strakke vormgeving en snelle online beleving zijn. Daarom bieden wij oplossingen zoals online magazines en bladerbare PDF’s aan. Deze tools zorgen voor een professionele en toegankelijke manier om jouw boodschap te presenteren.

Jouw boodschap overal toegankelijk

Een online magazine is perfect om jouw publiek op een vertrouwde en moderne manier te bereiken. Bij Square Design maken we deze magazines met oog voor detail. We vermijden overbodige elementen zoals omvouwbare hoeken en houden het ontwerp strak en clean. Onze bladerbare PDF’s laden snel, zowel op mobiele apparaten als op pc’s, wat zorgt voor een optimale en vertrouwde leeservaring.

Het project met Aheco African Food en Cosmetics

Een mooi voorbeeld van onze expertise is onze samenwerking met Aheco African Food en Cosmetics. Zij wilden hun uitgebreide productassortiment overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren. Met een catalogus van maar liefst 132 pagina’s hadden ze een oplossing nodig die gebruiksvriendelijk en snel was.

0-online-magazine

Wij hebben voor hen een online magazine gecreëerd die perfect aan hun wensen voldoet. Dankzij onze technologie konden hun klanten moeiteloos door het aanbod bladeren. Met behoud van snelheid op mobiel. Bovendien hebben we dezelfde aanpak toegepast op hun actiefolders. Hierdoor kunnen ze hun nieuwste aanbiedingen snel en efficiënt bij hun doelgroep krijgen.

Het belang van SEO voor jouw online publicaties

Bij Square Design houden we ook rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). We begrijpen dat vindbaarheid essentieel is voor het succes van jouw online publicaties. Daarom zorgen we ervoor dat elk online magazine en elke bladerbare PDF die we maken, geoptimaliseerd is voor relevante keywords. Hierdoor zijn ze gemakkelijk vindbaar en bereiken ze een breder publiek.

Onze oplossingen vermijden ook het gebruik van gratis softwaretoepassingen die vaak onbetrouwbare watermerken en storende reclames bevatten. We zorgen ervoor dat jouw publicaties professioneel en zonder afleidingen worden gepresenteerd.

Waarom kiezen voor Square Design?

Als je op zoek bent naar een manier om jouw boodschap snel en overzichtelijk te presenteren, dan is een online magazine de ideale keuze. Bij Square Design bieden we maatwerkoplossingen die passen bij jouw behoeften. Wij zorgen ervoor dat jouw publicaties er niet alleen geweldig uitzien, maar ook snel laden en gemakkelijk te navigeren zijn.

De voordelen van een online magazine en bladerbare PDF’s

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van een online magazine of een bladerbare PDF. Ten eerste zorgen ze voor een moderne en interactieve leeservaring. In tegenstelling tot traditionele PDF’s, bieden deze formaten een intuïtieve manier om door content te bladeren. Dit maakt het voor jouw publiek gemakkelijker om de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Bovendien vermijden onze oplossingen onnodige omvouwbare hoeken en afleidende content. Dit zorgt voor een strakke en schone presentatie van jouw boodschap. Daarnaast helpen ze je om drukwerk- en distributiekosten te besparen. Je hebt geen fysieke exemplaren meer nodig die geproduceerd en verzonden moeten worden. Alles is direct online beschikbaar en gemakkelijk te delen.

Bij Square Design begrijpen we hoe belangrijk het is om je boodschap snel en effectief over te brengen. Daarom bieden we online magazines en bladerbare PDF’s aan die je helpen om je publiek te bereiken op een manier die bij hen past.

Samenwerken met Square Design

Wil je jouw marketing naar een hoger niveau tillen met een professioneel online magazine of een bladerbare PDF? Bij Square Design helpen we je graag verder. We hebben de ervaring en de expertise om jouw visie te vertalen naar een effectieve online publicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij jouw boodschap kunnen versterken met een online magazine of een bladerbare PDF die indruk maakt en resultaten oplevert.

Bladerbare-pdf-Aheco-tabletpublishing-1

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Online magazine en PDF is met nieuwe look direct vindbaar

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW