Nieuw logo Vliet Totaalbouw met frisse look en feel

Vliet Totaalbouw

Bouwbedrijf

Bij Square Design helpen we bedrijven hun unieke identiteit uit te dragen. Onlangs hebben we voor Vliet Totaalbouw een nieuw logo ontworpen. Vliet Totaalbouw is een kleine bouwonderneming die streeft naar precisie en professionaliteit. Ze kwamen bij ons met de vraag om hun visuele identiteit te vernieuwen.

Een opvallend en onderscheidend logo

Voor het nieuwe logo van Vliet Totaalbouw hebben we gekozen voor een frisse en moderne benadering. We wilden iets ontwerpen dat niet alleen opvalt in de bouwbranche, maar ook de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt. Daarom hebben we gebruik gemaakt van niet-traditionele kleuren die toch krachtig blijven en opvallen.

De keuze voor een gestileerde ‘winkelhaak in 3D’ symboliseert precisie en vakmanschap. Dit element in het nieuw logo wijst letterlijk en figuurlijk de juiste richting aan. Het geeft aan dat Vliet Totaalbouw altijd de goede koers volgt. Het logo is strak, clean en direct herkenbaar, wat perfect aansluit bij de waarden van Vliet Totaalbouw.

De veelzijdigheid van het nieuwe logo

Een goed logo moet meer zijn dan alleen visueel aantrekkelijk; het moet ook praktisch en veelzijdig zijn. Voor Vliet Totaalbouw hebben we het nieuw logo zo ontworpen dat het op verschillende manieren kan worden toegepast. Of het nu wordt gefreesd, in 3D uitgevoerd of gedrukt, het logo blijft krachtig en herkenbaar.

nieuw-logo-ontwerpen

Square Design zorgt ook voor de productie van diverse materialen die nodig zijn voor de huisstijl van Vliet Totaalbouw. We maken stickers, signing en belettering, alles in lijn met het nieuwe logo. Dit zorgt ervoor dat Vliet Totaalbouw een consistente uitstraling heeft op al hun communicatiemiddelen.

Voordelen van een nieuw logo

Een nieuw logo biedt veel voordelen. Het kan de merkidentiteit versterken en het bedrijf helpen opvallen in de markt. Voor Vliet Totaalbouw betekent het nieuw logo dat ze zich duidelijk kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Het toont hun professionaliteit en precisie op een visueel aantrekkelijke manier.

Grafisch ontwerp speelt een cruciale rol in hoe een merk wordt waargenomen. Een goed ontworpen logo kan de aandacht trekken en klanten helpen het merk te onthouden. Voor Vliet Totaalbouw betekent het nieuw logo dat ze een sterk visueel symbool hebben dat hun kernwaarden duidelijk communiceert.

Onze aanpak

Bij Square Design hebben we een grondige aanpak als het gaat om het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en vertalen deze naar visuele elementen die hun merkidentiteit versterken. Voor Vliet Totaalbouw hebben we dit proces stap voor stap gevolgd.

Onze ontwerpers hebben nauw samengewerkt met Vliet Totaalbouw om hun visie en waarden te begrijpen. Vervolgens hebben we dit vertaald naar een nieuw logo dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veelzijdig. We hebben ervoor gezorgd dat het logo past bij de branche en tegelijkertijd opvalt door zijn unieke ontwerp.

Hoe wij jou kunnen helpen

Denk je erover na om een nieuw logo te laten maken? Bij Square Design bieden we een breed scala aan diensten om jouw merk te versterken. Van logo-ontwerp tot tekstschrijven, belettering en standbouw, wij helpen je jouw merk op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren.

Met ons netwerk van specialisten kunnen we je ondersteunen bij elk aspect van je visuele communicatie. Of je nu een nieuw logo nodig hebt of je hele merkidentiteit wilt vernieuwen, wij staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen met een nieuw logo dat zowel uniek als opvallend is.

vliet-totaalbouw-nieuw-logo-maken

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo
nieuw logo

nieuw logo

nieuw logo

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design