Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

BSQ Cosmetics

Cosmetica

De campagne voor Lemon is vormgegeven en voorzien van drukwerk, promotiemateriaal voor sales en beurzen. Bij Square Design hebben we de succesvolle campagne voor “Lemon” van BSQ-Cosmetics ontworpen. Met meer eenheid in uitstraling. We weten hoe belangrijk het is om een opvallende en gestructureerde uitstraling te hebben. Ons team heeft met veel aandacht een reeks krachtige uitingen gecreëerd, waaronder een opvallende flyer en ander promotiemateriaal.

Een gestructureerde en speelse campagne

Voor BSQ Lemon hebben we een campagne ontworpen die zowel eenvoudig als speels is. Ons ontwerpteam heeft ervoor gezorgd dat de producten netjes en overzichtelijk worden gepresenteerd. De flyer trekt meteen de aandacht en zorgt ervoor dat de boodschap duidelijk overkomt. Het succes van de campagne voor “Carrot” hebben we als basis genomen voor de lancering van “Lemon”.

Met een moderne en hippe uitstraling weet het ontwerp van deze campagne de juiste toon te zetten. De uitingen werden succesvol ingezet op verschillende beurzen, zoals de Alimetaria in Barcelona.

Visueel aantrekkelijke promotie

Naast de flyer hebben we ook gezorgd voor andere visuele elementen van de campagne. Denk aan het T-shirt, de website en het promotiemateriaal voor sales en beurzen. Elk onderdeel van het ontwerp is stijlvol en strak vormgegeven. Het icoon op het T-shirt, met een kroon, benadrukt de ‘Queen’-status van BSQ-Cosmetics.

Campagne

De campagne is vormgegeven en voorzien van drukwerk, promotiemateriaal voor sales en beurzen. Meer eenheid in je uitstraling nodig? Deze elementen helpen de campagne een samenhangende en krachtige uitstraling te geven.

De voordelen van grafisch ontwerp

Een goed grafisch ontwerp is meer dan alleen mooi om naar te kijken. Het brengt veel voordelen met zich mee, vooral in een campagne:

Directe aandacht: Een sterk ontwerp trekt direct de aandacht van jouw doelgroep. Dit is cruciaal voor het succes van elke promotiecampagne.

Duidelijke communicatie: Grafisch ontwerp helpt om jouw boodschap snel en effectief over te brengen. Mensen begrijpen in één oogopslag wat je wilt zeggen.

Consistente branding: Door gebruik te maken van dezelfde stijlelementen, kleuren en lettertypen, versterk je de herkenbaarheid van jouw merk. Dit zorgt voor een samenhangend beeld dat blijft hangen bij je publiek.

Professionele uitstraling: Een goed ontworpen campagne ziet er professioneel uit. Dit wekt vertrouwen bij je doelgroep en maakt een goede indruk.

Functionele esthetiek: Naast mooi zijn, moet een ontwerp ook praktisch zijn. Het moet jouw producten of diensten op de beste manier presenteren en het gebruiksgemak bevorderen.

Jouw merk laten opvallen

Bij Square Design weten we hoe we jouw merk kunnen laten stralen. Of je nu een nieuwe campagne wilt opzetten of je huidige promoties wilt verbeteren, wij staan klaar om je te helpen. Ons team combineert creativiteit met technische expertise om ontwerpen te maken die opvallen en effectief zijn.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw volgende campagne tot een succes kunnen maken. Bij Square Design zorgen we ervoor dat je boodschap duidelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Samen werken we aan een campagne die jouw merk naar een hoger niveau tilt.

Square Design en campagnes

Met onze ervaring en deskundigheid op het gebied van grafisch ontwerp en marketingstrategie hebben we BSQ-Cosmetics geholpen om hun campagne voor “Lemon” succesvol te lanceren. Door visuele aantrekkingskracht te combineren met duidelijke communicatie, hebben we ervoor gezorgd dat hun boodschap opvalt in een concurrerende markt.

Onze ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook effectief in het overbrengen van de kwaliteiten en voordelen van het product. Het resultaat is een campagne die het merk BSQ-Cosmetics versterkt en de aandacht van potentiële klanten trekt.

Grafisch-Ontwerp-BSQ-Lemon-flyer

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Campagne direct zuur met lemon in frisse look and feel

Vraag een reclameAPK aan.

Of Get Square Design

Referenties:

BNO

BNA

Graphis

HOW