WoonZo

Woningbouw

Als reclamestudio in Nijkerk (regio Utrecht, Barneveld en Hilversum) zijn we bij Square Design gespecialiseerd in het ontwerpen van aantrekkelijke en functionele websites. Onze expertise in innovatief website design stelt ons in staat om de online aanwezigheid van onze klanten te optimaliseren en een naadloze gebruikerservaring te creëren. Voor WoonZo hebben we een website design ontwikkeld dat de essentie van “Het nieuwe Wonen” weergeeft en tegelijkertijd aansluit bij de visuele identiteit van het merk.

Op de website van WoonZo krijgen toekomstige gebruikers een heldere uitleg over wat “Het nieuwe Wonen” precies inhoudt. Hierbij worden de voordelen van prefab bouw, energiebesparingen, regelgeving, bouwmaterialen en de beschikbare leefruimte benadrukt. Bovendien hebben we in het website design de WoonZo!-BOXX geïntegreerd. Deze visuele weergave biedt een schematisch overzicht van de mogelijkheden om de woning aan te passen en uit te breiden. Het omvat een volledig nieuw woonconcept dat voldoet aan zowel Europese als nationale wet- en regelgeving.

Het Nieuwe Wonen staat voor bouwen en wonen met het oog op de toekomst. De toenemende mondiale aandacht voor milieu en energie heeft geleid tot strengere eisen op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen en wonen, zowel op Europees als nationaal niveau. WoonZo speelt hierop in met unieke nulenergie woonconcepten die betaalbaar, milieuvriendelijk en energieneutraal zijn.

Bij WoonZo gaat het concept van bouwen verder dan alleen het creëren van een woning. Onder één dak heeft WoonZo alle benodigde disciplines in huis, waardoor ze elke woning, van kavel tot sleutel, kunnen realiseren. Na oplevering zorgt WoonZo ervoor dat het comfortabel wonen is in een woning van topkwaliteit. Het onderhoud aan het huis kan volledig worden verzorgd door WoonZo, zodat bewoners zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Een nieuw website design biedt de ruimte om het verhaal van WoonZo op een effectieve manier te communiceren. Het design is flexibel genoeg om meerdere boodschappen over te brengen en sluit naadloos aan bij de nieuwe huisstijl van WoonZo. Hierdoor wordt een consistente en professionele uitstraling gecreëerd die het vertrouwen van bezoekers vergroot.

Naast het innovatief website design hebben we bij Square Design ook gezorgd voor een nieuw logo ontwerp, een vernieuwde huisstijl, nieuwe signing, rollup banners en een eigentijds brochure design voor WoonZo. We zijn verheugd te vermelden dat de ontwikkeling van de nieuwe website in samenwerking met Draad Internet tot stand is gekomen. Draad Internet heeft met succes de website van WoonZo gerealiseerd en gezorgd voor een naadloze integratie van ons website design.

tablet-friendly-woonzo-tablet