eigen logo

AutoXL63

Autodealer

AutoXL63 is de absolute expert op het gebied van tweedehands autoverkoop. Als een gloednieuw bedrijf was het tijd voor een fris en opvallend en groots eigen logo. Ons ontwerp houdt rekening met verschillende belangrijke aspecten, zoals leesbaarheid, toepasbaarheid op diverse oppervlakken en een krachtige visuele uitstraling met speelse elementen. Het logo combineert drie essentiële concepten: ‘Auto’, ‘XL’ (Extra Large) en ’63’ (een provinciale regio). In dit ontwerp hebben we de ‘XL’ van ‘Extra Large’ op een prominente manier benadrukt, samen met de associaties van auto’s en autoverkoop. De toevoeging van ’63’ verwijst naar de provincie in Turkije waar de eigenaren hun ‘roots’ hebben liggen.

Dit kenmerkende typografische logo is zowel in zwart-wit als in kleur te gebruiken. De kleur oranje verwijst uiteraard naar Nederland. Bij het ontwerp hebben we ervoor gezorgd dat het logo op verschillende ondergronden kan worden toegepast, zowel positief op een witte ondergrond als diapositief op een donkere ondergrond.

Voor de diverse accessoires van auto’s, zoals velgen en andere benodigdheden, hebben we grote banners en doeken gemaakt om de promotie van deze accessoires extra kracht bij te zetten.

De ondernemers van AutoXL63 hebben uitgebreide ervaring in hun vakgebied, wat duidelijk naar voren komt op diverse communicatiematerialen, zoals vlaggen, banieren, pinnen, stickers en signing, waaronder de belettering van het bord op het pand. Square Design heeft al deze communicatiedragers met zorg gerealiseerd, met oog voor detail en de wensen van AutoXL63.

Bij Square Design begrijpen we de unieke behoeften van bedrijven in de autoverkoopsector. Onze ervaring stelt ons in staat om doeltreffende visuele communicatie te creëren die aansluit bij het klantprofiel van AutoXL63. Of het nu gaat om het ontwerpen van een groots eigen logo, aantrekkelijke banners en doeken, het creëren van herkenbare belettering voor het pand of het ontwikkelen van een opvallend eigen logo dat de grootsheid van AutoXL63 weerspiegelt, wij leveren resultaten waar onze klanten trots op kunnen zijn.

logo-ontwerp-AutoXL63-logo

Eigen logo

Eigen logo

Eigen logo

Eigen logo

Eigen logo
Eigen logo

Eigen logo

Eigen logo