Congresmateriaal

Rely

ICT

Rely is dé marktleider op het gebied van ICT-diensten voor het notariaat en de advocatuur. Sinds juli 2022 maken Rely en Managed-IT deel uit van de FutureProof Group en gaan ze gezamenlijk verder onder de naam Reliable-IT Services BV. Hun activiteiten zijn volledig gericht op hoogwaardige ICT-diensten, zoals netwerken, managed WIFI en telefonie. Om de fusie van deze activiteiten te ondersteunen, heeft Square Design de opdracht gekregen om congresmateriaal, een nieuw logo, een campagne voor het congres “Notariaat van de Toekomst” en een nieuwe website te ontwikkelen voor Reliable-IT Services.

Om het nieuwe logo en de huisstijl te introduceren, is er een campagne gestart tijdens het congres ‘Notariaat van de Toekomst’ in de Jaarbeurs van Utrecht. Het thema van de campagne is ‘tijd’. Er is voor zowel Reliable-IT Services als Managed-IT een uniek promotieartikel ontwikkeld dat de boodschap “Veiligheid, een kwestie van tijd” versterkt. Deze boodschap kan op twee manieren worden geïnterpreteerd. Enerzijds benadrukt het dat als je niet goed beveiligd bent, het slechts een kwestie van tijd is voordat de beveiliging tekortschiet. Anderzijds laat het zien dat een goede beveiliging tijd bespaart door mogelijke problemen en complicaties te voorkomen. Er zijn twee varianten van een klokje geproduceerd, elk voorzien van een batterij en verpakt in een doosje met een label. Rely sponsor van het congres in Utrecht, heeft ons gevraagd om de campagne met promotiemateriaal voor congres en de aankleding te verzorgen.

De voorgaande website voldeed niet meer aan de eisen. Het ontbrak aan een flexibel Content Management Systeem (CMS), waardoor het beheren van de actualiteit(en) niet meer up-to-date was. Met de nieuwe website is onder andere een toegankelijk CMS geïmplementeerd, waardoor het beheer van de website eenvoudiger en efficiënter is geworden. Voordat de ontwikkeling van de nieuwe website van start ging, is er gekeken naar het totaalconcept. Met de samenvoeging van twee organisaties die elkaar versterken en marktleider zijn in de ICT-branche, was het belangrijk om een verbindende schakel te creëren. Het congres is een goede aanleiding om ook de nieuwe website te introduceren.

Met de samenvoeging van de organisaties in het vooruitzicht, blijven de bedrijven zich -op dit moment- inzetten voor activiteiten en producten die hun positie als marktleider in de ICT-branche voor het notariaat en de advocatuur versterken.

congres-verpakking-campagne

Congresmateriaal

Congresmateriaal

Congresmateriaal

Congresmateriaal

Congresmateriaal
Congresmateriaal

Congresmateriaal