Mita Zorg

Gezondheidszorg

Bij Square Design zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, auto beletterenen signing. Mita Zorg heeft onlangs een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen en wilde deze ook graag op meerdere nieuwe bedrijfswagens laten aanbrengen. Met trots kunnen we zeggen dat het auto beletteren en signing een specialiteit is van ons team. In nauwe samenwerking met de autodealer hebben we een strakke planning opgesteld, zodat de belettering direct kon plaatsvinden zodra de voertuigen bij ons binnenkwamen.

Voordat we begonnen met het auto beletteren en signing, hebben we een proefdruk gemaakt op het speciale stickermateriaal. Hoewel dit slechts een kleine versie was, bood het ons de mogelijkheid om de kleuren vooraf te beoordelen. Wat dit project echt bijzonder maakt, is dat we de letters uit folie hebben gesneden, wat resulteerde in een subtiel kleurverloop. Dit is een uniek aspect van auto beletteren dat Square Design beheerst.

Mita Zorg biedt hulp en ondersteuning aan mensen die tijdelijk niet volledig zelfstandig kunnen functioneren, bijvoorbeeld als gevolg van financiële problemen of psychische klachten. Bij Mita Zorg hechten ze veel waarde aan oprechte aandacht. Hun professionele medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en hebben relevante ervaring. Wat Mita Zorg onderscheidt van anderen, is hun persoonlijke benadering. In plaats van hun cliënten te vertellen hoe iets moet, tonen ze hen hoe het kan. De voornaamste doelgroep van Mita Zorg bestaat voornamelijk uit Antilliaanse en Spaanse mensen.

Als ontwerpbureau zijn we er trots op dat we hebben mogen samenwerken met Mita Zorg om hun nieuwe huisstijl tot leven te brengen op hun bedrijfswagens. Ons team van experts in auto belettering en signing heeft ervoor gezorgd dat de belettering perfect aansluit bij de identiteit van Mita Zorg. Met onze hoogwaardige materialen en aandacht voor detail hebben we een resultaat bereikt dat niet alleen opvallend en professioneel is, maar ook de juiste boodschap communiceert naar de doelgroep.

auto-beletteren-Mita-Zorg-autobelettering