Strategisch ontwerp

Strategisch ontwerp, marketing en de visie

Ons team van creatieve professionals richt zich op het ontwerpen van opvallende marketingmaterialen en visuele communicatie voor bedrijven en organisaties.

Contact

Strategisch ontwerp, marketing en de visie van jouw bedrijf zijn van groot belang voor het creëren van een effectieve en aantrekkelijke uitstraling. Square Design begrijpt dit als geen ander en heeft daarom de VIEW™-methode ontwikkeld om jouw bedrijf te voorzien van een passend ontwerp.

 

De VIEW-methode bestaat uit vier belangrijke begrippen die Square Design toepast in het ontwerpproces. De eerste stap is het bepalen van de visie van jouw bedrijf. Wat wil je uitstralen en welke boodschap wil je overbrengen? Square Design houdt rekening met deze visie bij het ontwerpen van een passend ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf.

 

Na het vaststellen van de visie verzamelt Square Design de benodigde informatie om een goed ontwerp te kunnen maken. Denk hierbij aan informatie over de doelgroep, de gewenste uitstraling van het bedrijf en de boodschap die overgebracht moet worden. Op deze manier kan Square Design een ontwerp maken dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Emotie speelt een belangrijke rol bij het ontwerpproces. Het ontwerp moet de juiste emoties oproepen bij de doelgroep en aansluiten bij de visie van jouw bedrijf. Square Design zorgt ervoor dat het ontwerp emoties oproept die passen bij jouw bedrijf en de boodschap die je wilt overbrengen.

congres-verpakking-campagne
direct-mailing-introductie-logo-huisstijl-box
Direct-marketing-mailings-box
Een-verpakking-maken-Bosal-box
Een-verpakking-ontwerpen-BM-Pounded-yam
een-sticker-op-verpakking-BM-Chicken
Reclamestudio

Tot slot zorgt Square Design ervoor dat het ontwerp werkbaar is. Het ontwerp moet bijvoorbeeld goed te gebruiken zijn op verschillende formaten en media. Daarnaast moet het ontwerp technisch goed in elkaar zitten en geschikt zijn voor de gewenste toepassingen.

 

Met behulp van de VIEW-methode kan Square Design ervoor zorgen dat het ontwerp niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook aansluit bij de visie en boodschap van jouw bedrijf, emoties oproept bij de doelgroep en goed werkbaar is in verschillende toepassingen. Wil jij ook een passend ontwerp voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Square Design en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen op het gebied van strategisch ontwerp, marketing en de visie van jouw bedrijf.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK