Branding, Design, Logo, Logos

Conqare

Project details

Conqare

Zelfdragend logo, 2018

Category

Branding, Design, Logo, Logos

Bij Square Design zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van zelfdragende logo’s die op elke willekeurige achtergrond geplaatst kunnen worden, zonder dat dit invloed heeft op de leesbaarheid. Dit geldt ook voor het logo van Conqare, waarbij we de focus hebben gelegd op logo ontwikkeling die de essentie van de organisatie weerspiegelt.

Conqare heeft een holding structuur en e-Learning staat centraal binnen de organisatie. Het grafische ontwerp van het logo weerspiegelt letterlijk het concept van “leren” en blije gebruikers. Het groene kleurelement vertegenwoordigt de bestaande kennis en alles wat nog geleerd moet worden. De “r” in het logo is gespiegeld, wat symboliseert dat niet alles in één keer perfect gaat in het leerproces. Met ons logo ontwikkelingsproces willen we als reclame- en ontwerpbureau ook benadrukken dat dit een continu proces is van nauwe samenwerking met de klant; een voortdurende “leerweg”. Logo ontwikkeling draait om voortschrijdend inzicht en optimalisatie.

Het woordmerk is zelfdragend, wat betekent dat het op elke achtergrond kan worden geplaatst zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid en impact. Dit geeft flexibiliteit in de toepassing van het logo. Daarnaast is er ook een pictogram dat specifiek gebruikt kan worden voor solo-toepassingen, zoals in apps. Samen vormen deze elementen een volledig beeldmerk dat op een eigentijdse manier de herkenbaarheid van de organisatie versterkt.

Bij Square Design begrijpen we het belang van sterke branding en logo ontwikkeling. We streven ernaar om de unieke identiteit van elke organisatie te vangen in een krachtig en veelzijdig zelfdragend logo ontwerp. Ontdek hoe ons team van experts jouw merk naar nieuwe hoogten kan brengen.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Packaging Restyling

Next

Baum Kapital

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK