Online publishing, Websites

Rely.

Project details

Rely.

Website ontwerp, 2022 - 2023

Category

Online publishing, Websites

Rely is de marktleider op het gebied van ICT-diensten voor het notariaat en de advocatuur. Sinds juli 2022 maakt Reliable-IT Services deel uit van de FutureProof Group en gaat het bedrijf verder onder de naam Reliable-IT Services BV. De focus ligt volledig op ICT-diensten zoals netwerken, managed WIFI en telefonie. Square Design is gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen voor deze samenvoeging van activiteiten.

 

Het vorige website ontwerp voldeed niet meer aan de eisen. Het ontbrak aan een flexibel Content Management Systeem (CMS), waardoor het beheer van actuele informatie verouderd was. Met de nieuwe website is onder andere een toegankelijk CMS geïmplementeerd.

 

Voordat de ontwikkeling van de nieuwe website werd gestart, is er gekeken naar het totaalconcept. Twee organisaties die elkaar versterken en samen marktleider zijn in ICT. Voor deze verbindende schakel is een nieuw logo ontworpen.
Samen met de ontwikkeling van het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl is er voor Rely een nieuwe website voor marktleider in ICT ontwikkeld.

 

Hierbij is gekozen voor een visueel concept dat het belangrijkste aspect van het onderwerp accentueert. Deze accentuering is letterlijk genomen. Wanneer een kopregel luidt: “veilig en betrouwbaar”, staat het woord “veilig” op de eerste plaats en wordt geaccentueerd met een punt: veilig. en betrouwbaar. Deze typografische benadering zorgt  dat de aandacht van de bezoeker nèt iets langer wordt vastgehouden. Het accent van de punt is ook toegevoegd aan het logo, zonder dat dit afbreuk doet aan de uitstraling.

 

Het nieuwe website ontwerp voor marktleider in ICT, Rely is zo toegankelijk en functioneel mogelijk gehouden en werkt op verschillende beeldformaten, van mobiel tot PC. Omdat toegankelijkheid van de ICT-dienstverlening van groot belang is, is het telefoonnummer altijd zichtbaar in de rechterbovenhoek.

 

Uiteindelijk zal de samenvoeging van de organisaties plaatsvinden, waarbij de bedrijven zich richten op activiteiten en producten die hen als marktleider in ICT voor het notariaat en de advocatuur binden.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, website ontwerp en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Rely.

Next

Reliable-IT Services

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK