Design, Online publishing

BSQ Cosmetics

Project details

BSQ Cosmetics

Website maken, 2017 - 2018

Category

Design, Online publishing

Op zoek naar een professionele partner die u kan helpen bij het laten maken van een website? Dan bent u bij Square Design aan het juiste adres! Als toonaangevende reclamestudio staan wij klaar om onze klanten online en visueel te ondersteunen. Een van onze tevreden klanten is BSQ-Cosmetics, voor wie we een prachtige website hebben ontworpen.

 

Wanneer u een website laat maken, begrijpen wij bij Square Design dat dit geen alledaagse taak is. Daarom gaan we grondig te werk en besteden we veel aandacht aan de wensen en specificaties van zowel de klant als de gebruikers. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het creëren van technische, functionele, logistieke en visuele ontwerpen. We streven ernaar om uw website perfect af te stemmen op uw behoeften en doelgroep.

 

Bij Square Design ligt de focus op visualiteit, beleving en herkenning bij het laten ontwerpen van een website. Onze specialiteit ligt in het visuele aspect, dat een belangrijke rol speelt bij het creëren van een sterke huisstijl en het versterken van de herkenbaarheid van uw organisatie. Door een aantrekkelijk en professioneel ontwerp te combineren met gebruiksvriendelijkheid, bouwen we aan het vertrouwen van uw bezoekers.

 

Naast het designaspect besteden we ook veel aandacht aan de technische kant van uw website. Onze specialisten zorgen ervoor dat de techniek, het platform en de gebruikerservaring optimaal worden uitgevoerd. Daarnaast is het bij BSQ-Cosmetics mogelijk om de website zelf bij te houden, wat zorgt voor flexibiliteit en controle over de inhoud. Bovendien hebben we een directe verwijzing naar de webshop gecreëerd, zodat bezoekers eenvoudig producten kunnen bestellen.

 

Bij BSQ-Cosmetics hebben we een website laten maken die eenvoudig en informatief is. Dankzij de moderne stijl en uitgebreide ondersteuning op verschillende platformen en software-versies is de website toegankelijk voor een breed publiek. We streven ernaar om uw online aanwezigheid te versterken en uw doelgroep te bereiken met een website die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Centrada Woningcorporatie

Next

BSQ Lemon

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK