Logo, Logos

Vliet Totaalbouw

Project details

Vliet Totaalbouw

Logo ontwerp, 2021

Category

Logo, Logos

Vliet Totaalbouw, een kleine bouwonderneming, heeft Square Design ingeschakeld om een nieuw logo voor hen te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een onderscheidend logo, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben gekeken naar de bouwbranche en bewust gekozen voor afwijkende kleuren die niet gangbaar zijn in de bouw, maar toch overeind blijven in het kleurgebruik.

 

Bij Vliet Totaalbouw staat professionaliteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel. Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben we een strak en clean design toegepast in het logo. We hebben een gestileerde ‘winkelhaak in 3D’ gecreëerd en tevens een pijlfunctie in het logo verwerkt, wat symbool staat voor ‘de juiste koers’. Kortom: Vliet Totaalbouw laat een nieuw logo maken dat de kernwaarden en het karakter van haar merk weerspiegelt.

 

Binnen de huisstijl en het logo hebben we rekening gehouden met praktische toepasbaarheid en veelzijdigheid. Het logo kan gefreesd worden, in 3D worden uitgevoerd en gedrukt worden. Square Design neemt de verantwoordelijkheid voor de productie van verschillende materialen die nodig zijn voor de huisstijl, variërend van stickers tot signing en belettering.

 

Laat je ook een nieuw logo maken dat je merk identiteit versterkt en onderscheidend is in de markt? Zoek niet verder! Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder tekstschrijven, belettering en standbouw. Met ons netwerk van specialisten kunnen wij u helpen uw merk op een effectieve en aantrekkelijke manier te presenteren aan uw doelgroep.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of drukwerk? Of voor hoogwaardige belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat. Wij streven ernaar om de perfecte visuele identiteit voor uw bedrijf te creëren en u te helpen uw merk te laten opvallen in de competitieve bouwmarkt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw nieuwe logo ontwerpen!

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

 

Share on
Previous

VAR Tenders

Next

Woningstichting Putten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK