Design, Packaging, Verpakkingen

Epos

Project details

Epos Specerijen

Packaging design, 2015

Category

Design, Packaging, Verpakkingen

Het producent- en leveranciersbedrijf Epos in Nijkerk heeft onlangs nieuwe verpakkingen ontworpen voor hun Gehaktkruiden en Mix voor Gehakt. Met een gerichte focus op folie, is dit nieuwe verpakkingsontwerp voor de gehaktkruiden zorgvuldig samengesteld door Square Design.

 

Epos is gespecialiseerd in de productie en levering van diverse kruiden, specerijen, sauzen, marinades en biedt uitgebreide oplossingen voor verschillende segmenten binnen de voedingsmiddelenindustrie, met name gericht op vlees. Hun producten worden zorgvuldig samengesteld om klanten te voorzien van die specifieke smaakbeleving waar ze zo van houden. Square Design heeft bij het ontwerpen van de nieuwe verpakkingen en het packaging design rekening gehouden met deze belangrijke aspecten.

 

Het nieuwe verpakkingsontwerp voor de Gehaktkruiden en Mix voor Gehakt is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. De foliegerichte aanpak zorgt voor een optimale bescherming van de producten en draagt bij aan een langere houdbaarheid. Bovendien is de verpakking ontworpen met oog voor het gebruiksgemak en de wensen van de klanten van Epos.

 

Op de website van Epos worden de verschillende producten en oplossingen aangeboden aan professionals in de voedingsmiddelenindustrie. Ze streven ernaar om een breed scala aan hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Het verpakkingsontwerp en packaging design van de Gehaktkruiden en Mix voor Gehakt is een illustratie van hun streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Met het vernieuwde verpakkingsontwerp en packaging design positioneert Epos zich als een betrouwbare partner voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie die op zoek zijn naar hoogwaardige kruiden en specerijen. Het gebruik van folie in de verpakkingen draagt bij aan de duurzaamheid en langere houdbaarheid van de producten, wat zowel de klanten als het milieu ten goede komt.

 

Kortom, Epos heeft met behulp van Square Design een nieuw verpakkingsontwerp en packaging design ontwikkeld voor hun Gehaktkruiden en Mix voor Gehakt. Dit ontwerp, gericht op folie, biedt optimale bescherming en langere houdbaarheid van de producten, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de specifieke smaakbeleving en wensen van de klanten van Epos. Als producent en leverancier van hoogwaardige kruiden en specerijen positioneert Epos zich als een betrouwbare partner voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid.

 

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Krant opmaken

Next

Callipo Tuna

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK