Design, Logo, Logos, Signing

Truienwinkel

Project details

Truienwinkel

Logo ontwerp, 2017

Category

Design, Logo, Logos, Signing

Bij DeTruienwinkel.nl, dé bestemming voor truien, vesten en sjaals van natuurlijke materialen, hebben ze gekozen voor een nieuw logo ontwerp dat perfect past bij hun merk. Het laten maken van een professioneel logo en communicatie ontwerp is essentieel voor het creëren van een sterke visuele identiteit en het aantrekken van klanten.

 

DeTruienwinkel.nl biedt een breed scala aan truien, vesten, sjaals, poncho’s en mutsen die met liefde en vakmanschap zijn gebreid van natuurlijke materialen zoals wol, katoen, soja, linnen en gerecycled denim. Het nieuwe logo ontwerp weerspiegelt de diversiteit van het assortiment en de aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Kleur en vorm spelen een belangrijke rol in het logo ontwerp van DeTruienwinkel.nl. Het logo is ontworpen met oog voor diversiteit, waarbij de verschillende materialen en producten subtiel worden verwerkt. Dit zorgt voor een visueel aantrekkelijk en herkenbaar logo dat de kernwaarden van DeTruienwinkel.nl weerspiegelt.

 

Het laten maken van een professioneel logo en communicatie ontwerp is van cruciaal belang voor DeTruienwinkel.nl. Met een sterk logo kunnen ze zich onderscheiden van concurrenten en een blijvende indruk achterlaten bij hun klanten. Het logo is niet alleen te zien op hun website, maar ook op hun verpakkingen, sociale media en andere communicatiemiddelen.

 

DeTruienwinkel.nl hecht waarde aan de tevredenheid van hun klanten en streeft ernaar om een uitstekende winkelervaring te bieden. Met hun ruime assortiment en hoogwaardige producten willen ze klanten aantrekken die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle breisels van natuurlijke materialen. Het nieuwe logo ontwerp draagt bij aan het versterken van hun merkidentiteit en het vergroten van de herkenbaarheid bij hun doelgroep.

 

Kortom, DeTruienwinkel.nl heeft gekozen voor een nieuw logo ontwerp dat perfect past bij hun assortiment van truien, vesten en sjaals van natuurlijke materialen. Het logo weerspiegelt de diversiteit, kwaliteit en duurzaamheid die DeTruienwinkel.nl nastreeft. Door te investeren in een professioneel logo en communicatie ontwerp, zet DeTruienwinkel.nl zichzelf neer als een betrouwbaar merk met oog voor detail en klanttevredenheid.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Pro21

Next

Concept huisstijl- en logo ontwerp

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK