Branding, Design, Logo, Logos

Restyling logo

Project details

WSP

Restyling logo en huisstijl, 2012-2021

Category

Branding, Design, Logo, Logos

Woningstichting Putten heeft Square Design ingeschakeld voor een restyling van haar logo en huisstijl, inclusief alle communicatiedragers. Bij de restyling van het logo is er speciale aandacht besteed aan het beheersen van de kosten op de lange termijn.

 

Een restyling van een logo voor Woningstichting Putten is een uitdaging waar we vol enthousiasme aan werken. Square Design is gevraagd om het logo en de huisstijl van Woningstichting Putten te restylen, evenals de bijbehorende communicatiedragers. Bij de restyling van het logo stond kostenbeheersing hoog in het vaandel. We hebben kleine aanpassingen gedaan aan de kleurstelling om deze frisser te maken en beter aan te sluiten bij de moderne uitstraling. Daarnaast hebben we gekeken naar een eigentijdse letter en geschikt lettergebruik. Het vernieuwde logo, de kleuren en het lettertype zullen uiteraard consistent worden toegepast op alle communicatiemiddelen, zoals beletteringen, vlaggen, brochures, folders, het jaarverslag en de website. Binnen deze vernieuwde huisstijl streven we ernaar om de domeinnaam van Woningstichting Putten zo prominent mogelijk te communiceren.

 

Woningstichting Putten is een betrouwbare organisatie die zich richt op het bieden van goede huisvesting en dienstverlening aan haar klanten. Een sterke huisstijl is van essentieel belang om de identiteit en waarden van de woningstichting over te brengen. Met de restyling van het logo en de huisstijl streven we ernaar om een professionele uitstraling en consistente visuele identiteit te creëren.

 

Bij het ontwerp en de uitvoering van de huisstijl hebben we rekening gehouden met zowel de esthetiek als de functionaliteit. We streven ernaar om een huisstijl te ontwerpen die visueel aantrekkelijk is en tegelijkertijd effectief in gebruik. Dit omvat een doordachte kleurkeuze, een modern en goed leesbaar lettertype, en een consistente toepassing van het logo en de huisstijl op alle communicatiemiddelen. Door gebruik te maken van passende ontwerptechnieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat de huisstijl van Woningstichting Putten een professionele en duurzame indruk maakt.

 

In nauwe samenwerking met Woningstichting Putten streven we ernaar om een huisstijl te ontwerpen die volledig voldoet aan de behoeften en waarden van de organisatie. Met de restyling van het logo en de huisstijl willen we ervoor zorgen dat Woningstichting Putten herkenbaar is en een consistente uitstraling heeft in al haar communicatie-uitingen. We zijn trots om bij te dragen aan het versterken van het imago en de positie van Woningstichting Putten met een eigentijdse en professionele huisstijl.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Jaarverslag WSP

Next

Packaging design

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK