Video

Bruid Media

Project details

Bruid Media

Effectieve reclame animatie, 2017-2019

Category

Video

Bij Square Design, dé reclamestudio gespecialiseerd in het creëren van effectieve reclame animatie video’s, hebben we met succes meertalige animaties ontwikkeld voor Bruid & Bruidegom Magazine. Deze reclame animatie video’s zijn perfect geschikt voor diverse online toepassingen, narrowcasting en promotie op beurzen.

 

Onze ervaren ontwerpers hebben de animaties gecreëerd met behulp van geavanceerde software, zoals After Effects voor de animatie en Adobe Premiere voor de montage. Daarnaast hebben we verschillende bestandsformaten geleverd om aan de specifieke eisen van diverse promotionele toepassingen te voldoen.

 

Reclame animatie is een effectieve manier om bewegende beelden te gebruiken in promotievideo’s zonder dat daar direct figuranten bij betrokken zijn. Het zorgt ervoor dat producten tot leven komen en trekt de aandacht van het publiek. In het geval van Bruid & Bruidegom Magazine hebben we een reclame animatie gecreëerd die het bladerbare magazine tot leven brengt, met korte teksten en uitleg om de inhoud te benadrukken.

 

Bruidmedia is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en publiceren van media voor bruidsparen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Naast Bruid & Bruidegom Magazine brengt Bruidmedia jaarlijks verschillende themaspecials uit om aan de specifieke behoeften van bruidsparen te voldoen.

 

Onze reclame animatie video’s voor Bruid & Bruidegom Magazine zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Duits, waardoor we een breder publiek kunnen bereiken en de boodschap effectief kunnen overbrengen. Of het nu gaat om online kanalen of narrowcasting, onze animaties zijn flexibel inzetbaar om het bereik en de impact van de promotie te vergroten.

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie zoals reclame animatie video’s? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

BSQ-Cosmetics

Next

Bruid Media

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK