Huisstijlen, Online publishing, Video

Té Tonic

Project details

Té Tonic

Promotievideo, 2018

Category

Huisstijlen, Online publishing, Video

Wil je een krachtige promotievideo laten maken voor jouw product of dienst? Bij Square Design, een reclame-/ontwerpstudio, ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen het belang van visuele content en de impact van promotievideo’s op verschillende (social) mediaplatforms. We hebben recent samengewerkt met Té Tonic, een nieuwkomer op de Nederlandse markt, om promotievideo’s te creëren die hun unieke Botanical Té-zakjes en gin-tonic mixervaring in de schijnwerpers zetten.

 

Met behulp van bestaand videomateriaal heeft Square Design de video’s op maat gemaakt. We hebben de beelden zorgvuldig geselecteerd en bewerkt om een boeiende en informatieve promotievideo te creëren. Of het nu gaat om het uitleggen van de smaakbeleving of het tonen van de veelzijdigheid van de Botanical Té-zakjes, onze video’s zijn ontworpen om de kijkers te inspireren en enthousiasmeren.

 

Promotievideo’s zijn tegenwoordig onmisbaar geworden in de marketingstrategie van bedrijven. Ze bieden een unieke beleving en geven de mogelijkheid om tekst en uitleg te geven op een visueel aantrekkelijke manier. Voor Té Tonic, een exclusief product met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waren promotievideo’s essentieel om hun verhaal te vertellen op verschillende (social) mediakanalen.

 

Met de Botanical Té-zakjes van Té Tonic kan iedereen de allerlekkerste gin-tonic mixen, afgestemd op de smaak van het moment. De unieke aroma’s van de botanicals worden behouden doordat elk zakje individueel verpakt is. Té Tonic is voortdurend bezig met het uitbreiden van hun assortiment met nieuwe aroma’s, zodat gin-tonic liefhebbers altijd iets nieuws kunnen ontdekken. Gin-tonic, dat al stamt uit de 18e eeuw, is nog steeds de populairste mixdrank van deze tijd.

 

Square Design begrijpt dat elke seconde telt in een promotievideo. Daarom hebben we het bestaande videomateriaal zorgvuldig bewerkt om de juiste lengte en impact te creëren. We hebben ervoor gezorgd dat elke seconde van de video’s effectief wordt benut om de kijkers te boeien en te overtuigen van de unieke smaakervaring die Té Tonic biedt.

 

Wil je ook een professionele promotievideo laten maken die de essentie van jouw product of dienst perfect weergeeft? Neem dan vandaag nog contact op met Square Design en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze creatieve en strategische videoproductie.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën laten bedenken voor reclame, websites en/of verpakkingen en sleeves? Of voor hoogwaardige auto belettering en signing voor je bedrijf? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Mita Zorg

Next

Té Tonic

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK