Beletteringen, Design, Signing

Aheco Alimentaria

Project details

Aheco

Alimentaria Food Expo, 2016

Category

Beletteringen, Design, Signing

Bent u op zoek naar professionele standbouw en standinrichting voor uw beursdeelname? Square Design biedt expertise in het ontwerpen en inrichten van stands die uw ruimte direct inzichtelijk maken en gemakkelijke aanpassingen mogelijk maken. Wij hebben ervaring met het vertegenwoordigen van verschillende merken op internationale beurzen, zoals Alimentaria FoodTech.

 

Voor de Alimentaria 2016 in Barcelona heeft Aheco ons gevraagd om hun stand te ontwerpen en in te richten. Ons 3D-standontwerp is specifiek gericht op het ontzorgen van de klant. We zorgen ervoor dat de opbouw ter plaatse eenvoudig kan worden uitgevoerd met behulp van slimme montage van materialen. Tijdens de afbouw kan de klant zelf eenvoudig verschillende elementen demonteren, zoals afneembare stickers die op de kolommen zijn geplaatst. Dit alles is vooraf bepaald in ons 3D-standontwerp, waardoor de klant volledige controle heeft over de stand.

 

Ons standontwerp biedt duidelijkheid en overzicht voorafgaand aan de EXPO. Het maakt de ruimte direct inzichtelijk voor de klant en maakt het gemakkelijk om eventuele aanpassingen door te voeren. Binnen Aheco worden verschillende merken vertegenwoordigd, en op deze internationale beurs krijgen al deze merken de aandacht die ze verdienen.

 

Bij Square Design begrijpen we het belang van een goed doordacht en functioneel standontwerp. We zorgen ervoor dat uw stand opvalt en uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd. Ons team van experts staat klaar om uw specifieke wensen en eisen te bespreken en een op maat gemaakt standontwerp te creëren dat perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Voor hoogwaardige standbouw en standinrichting voor uw volgende beursdeelname, neem contact op met Square Design. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ons klantprofiel op de website van Alimentaria FoodTech voor een voorbeeld van ons werk.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Jesse eet Griesmeel

Next

Aheco SIAL

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK