Beletteringen, Branding, Design, Signing

Autobelettering Besseling

Project details

Besseling Administratie Services

Signing, 2014

Category

Beletteringen, Branding, Design, Signing

Besseling Administratie Services, het toonaangevende full-service administratiekantoor in Nieuwegein, biedt niet alleen hoogwaardige administratieve diensten, maar zorgt ook voor een opvallende en herkenbare visuele presentatie van hun merk. Als onderdeel van hun vernieuwde huisstijl heeft Square Design een uniek ontwerp voor professionele autobelettering gecreëerd dat perfect aansluit bij de identiteit van Besseling Administratie Services.

 

Het ontwerp voor autobelettering is een creatief idee van Square Design, waarbij het ontwerp over de raampartijen heen loopt en aan de buitenzijde doorloopt. Dankzij geperforeerde folie kunnen inzittenden nog steeds naar buiten kijken. Dit innovatieve concept zorgt voor een opvallende en professionele uitstraling van de bedrijfsvoertuigen van Besseling Administratie Services.

 

Als full-service administratiekantoor biedt Besseling Administratie Services een breed scala aan diensten, waaronder administratie, salarisadministratie en payrolling. Het logo van het bedrijf bevat gefragmenteerde vormen die de verschillende disciplines binnen het kantoor vertegenwoordigen. De focus ligt op het meedenken met de klanten en het bieden van hoogwaardige service. Het beeldmerk van het ‘constructieve ei’ symboliseert de wens om constructieve oplossingen te bieden. Dit beeldmerk komt herhaaldelijk terug in de achtergrond van de website en andere marketingmaterialen, waardoor een consistente merkbeleving wordt gecreëerd.

 

Naast autobelettering maakt Besseling Administratie Services gebruik van verschillende andere elementen om hun corporate identity te versterken. Hieronder vallen onder andere stationery (handelsdrukwerk), banners, relatiegeschenken, premiums, bewegwijzering, het website ontwerp, verslagen en uitnodigingen. Elk van deze elementen draagt bij aan een consistente en professionele uitstraling van het merk.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor met een sterke visuele identiteit, kunt u vertrouwen op de uitgebreide dienstverlening van Besseling Administratie Services. Van het verwerken van administratie tot salarisadministratie en payrolling, zij bieden hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Besseling Administratie Services

Next

Relatiegeschenken en premiums

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK