Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Prepress en print

Project details

Uitgeverij Van Brug

Prepress en print, lithografie, 2020

Category

Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Ben je op zoek naar een reclamestudio die gespecialiseerd is in prepress en print, met een focus op lithografie? Bij Square Design begrijpen we het belang van een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij jouw producten en diensten. Ons team van creatieve professionals neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw bedrijf, zodat we ontwerpen kunnen maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook jouw behoeften en de unieke eigenschappen van jouw producten en diensten weerspiegelen.

 

Als reclamestudio gespecialiseerd in boekomslag ontwerpen, begrijpen we ook het belang van technische haalbaarheid, drukspecificaties en kleurscheidingen, oftewel lithografie. We werken nauw samen met auteurs om hun visie en boodschap te vertalen naar een omslag dat de aandacht trekt en lezers aanspreekt. Onze expertise strekt zich uit tot verschillende gebieden, waaronder prepress en print, lithografie, waarbij we zorgen voor een technisch solide en kwalitatief hoogwaardig resultaat.

 

Een van onze recente projecten is het boek “Thuis. Nederland in Coronatijd”, een uitgave van Uitgeverij Van Brug met 75 prachtige portretten van Nederland in de periode van het coronavirus. Fotograaf Ton Bennemeer bedacht het concept van de “troostfoto” toen hij geen opdrachten meer kon uitvoeren vanwege de pandemie. Hij creëerde portretten van gezinnen, families of huishoudens, waarbij de deurpost diende als ‘fotolijst’. In combinatie met korte verhalen van de Schrijfjuffers ontstond er een uniek tijdsbeeld van een van de meest opmerkelijke periodes na de Tweede Wereldoorlog.

 

Bij Square Design zijn we niet alleen betrokken bij het ontwerp- en creatieve proces, maar we bieden ook technische ondersteuning op het gebied van prepress en print, lithografie. We zorgen ervoor dat jouw ontwerpen voldoen aan de vereiste specificaties en dat ze klaar zijn voor druk. Ons team heeft ervaring met lithografie en andere aspecten van het drukproces, waardoor we de kwaliteit en consistentie van jouw drukwerk kunnen waarborgen.

 

Naast onze specialisatie in prepress en print, richten we ons ook op het creëren van een consistente visuele identiteit voor jouw merk. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, verpakking, brochure, flyer, poster, website of sociale media graphics, ons doel is om jouw merk op te laten vallen en herkend te worden door jouw doelgroep. Door jouw merk visueel te versterken, vergroot je niet alleen de herkenbaarheid en loyaliteit van jouw klanten, maar versterk je ook jouw positie in de markt en verbeter je jouw concurrentiepositie.

 

 

Wij bedenken ideeën

Als je op zoek bent naar een reclamestudio met expertise in prepress en print, lithografie en andere aspecten van grafisch ontwerp, neem dan contact op met Square Design. Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Eet-Bewust

Next

Eet Bewust

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK