Design, Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Van Brug Boeken

Project details

Van Brug

Geïllustreerd boek, 2017

Category

Design, Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Square Design is een gerenommeerde reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van illustratieve boekomslagen. In samenwerking met uitgeverij Van Brug hebben ze een prachtig omslag ontworpen voor een bijzonder voorleesboek over multiple sclerose (MS). Het doel van het ontwerp was om op een toegankelijke manier aan kinderen uit te leggen wat MS is en hoe het invloed kan hebben op het gezin.

 

Wanneer iemand de diagnose MS krijgt, is het vaak moeilijk om te weten waar te beginnen met het begrijpen van de ziekte. Het wordt nog lastiger wanneer je het aan je kinderen wilt uitleggen. Square Design begreep dit uitdaging en heeft daarom een omslag ontworpen dat de essentie van het verhaal weerspiegelt. De tekeningen in het binnenwerk van het boek sluiten naadloos aan op het ontwerp van de omslag.

 

Het resultaat is een prachtig geïllustreerd boek met een omslag die op een laagdrempelige manier laat zien hoe MS een plekje kan innemen binnen een gezin. Uitgeverij Van Brug heeft Square Design specifiek benaderd om dit boekomslag te ontwerpen en op te maken. Met hun expertise op het gebied van illustratief design hebben ze de visie van de uitgeverij perfect vertaald naar een aansprekend en informatief omslag.

 

Als je op zoek bent naar een professionele reclamestudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van illustratieve boekomslagen, dan is Square Design de juiste keuze. Bezoek de website van uitgeverij Van Brug om meer te weten te komen over hun samenwerking met Square Design en om geïnspireerd te raken door hun uitgebreide portfolio. Of je nu een boekomslag nodig hebt voor een educatief, informatief of fictief boek, Square Design zal ervoor zorgen dat het omslag de juiste sfeer en boodschap uitstraalt om lezers aan te trekken.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

BingoShow

Next

Anne Kien

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK