Design, Packaging, Verpakkingen

Packaging Restyling

Project details

Bigi Mama

Packaging restyling, 2018

Category

Design, Packaging, Verpakkingen

Bigi Mama, het toonaangevende private label voor Afrikaanse producten, presenteert een opvallend nieuw ontwerp voor de verpakking van hun Semoulina-productlijn. Deze packaging restyling was noodzakelijk om mogelijke inbreuk op het merkenrecht te voorkomen en de unieke visuele identiteit van Bigi Mama te benadrukken.

 

Bij de packaging restyling van het ontwerp is speciale aandacht besteed aan een symbolisch element: het schild. Het schild is zorgvuldig geïntegreerd onder het bekende Bigi Mama-logo, waardoor het nu een onmisbaar onderdeel is van het vernieuwde verpakkingsontwerp. Daarnaast is er een extra stijlvol element toegevoegd om de hoogwaardige kwaliteit van de producten te accentueren: ‘Bigi Mama Original’.

 

Bij dit restyling ontwerp voor de verpakkingen van de 5 kilogram zakken is er bewust gekozen voor het gebruik van primaire kleuren. Deze kleurkeuze verhoogt de herkenbaarheid van het product, vooral onder de doelgroep van Bigi Mama. Fel kleurgebruik speelt namelijk een essentiële rol als communicatiemiddel binnen de Afrikaanse cultuur, en dit is nu slim toegepast om een sterke visuele band tussen de producten en consumenten op te bouwen.

 

Bigi Mama streeft ernaar om de Afrikaanse markt te voorzien van authentieke producten afkomstig uit hun eigen thuisland. Als private label begrijpen ze de behoeften en smaken van hun klanten als geen ander. Met dit nieuwe ontwerp voor de verpakkingen creëren ze niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar versterken ze ook de merkidentiteit van Bigi Mama.

 

Ontdek nu de vernieuwde verpakkingsontwerpen van Bigi Mama en geniet van de hoogwaardige Afrikaanse producten die ze te bieden hebben.

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

 

Share on
Previous

Bigi Mama

Next

Conqare

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK