Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Krant opmaken

Project details

50vitaalPLUS

Kranten opmaken, 2016

Category

Drukwerk, Drukwerken, Publicaties

Square Design is een gespecialiseerd bureau in het opmaken en ontwerpen van kranten. We hebben een specifiek stramien ontwikkeld dat perfect aansluit bij de flexibiliteit die nodig is voor het uitgeven van kranten. Als het gaat om het opmaken van kranten, is Square Design de expert waarop je kunt vertrouwen.

 

Bij het ontwerpen van kranten is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de lezers een sterke verbinding voelen met het ‘merk’. In het geval van 50VitaalPlus hebben we een stramien gecreëerd dat consistentie biedt op het gebied van kleur, lettertype, vorm en uitvoering. Dit zorgt ervoor dat de kranten er professioneel uitzien en de lezers geïnteresseerd blijven.

 

Met een lezersbereik van meer dan 250.000 is 50VitaalPlus een populair platform geworden. Het is een bron van waardevolle informatie voor een breed publiek. Daarnaast heeft de bijbehorende website, 50VitaalPlus.nl, maandelijks meer dan 23.000 unieke bezoekers en telt het meer dan 6100 volgers op verschillende sociale media platforms.

 

Het ontwerpen en produceren van kranten komt het beste tot zijn recht wanneer we rekening houden met vaste rubrieken. Voor de uitgever hebben we onder andere de volgende rubrieken geïntegreerd: Culinair, Financieel, Gezondheid, Juridisch, Kunst & cultuur, Maatschappelijk, Muziek & entertainment, Vakantie, Vrije tijd en Wonen. Door deze rubrieken op een gestructureerde manier in te delen, kunnen de lezers eenvoudig de informatie vinden die hen interesseert.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het opmaken en ontwerpen van kranten, dan ben je bij Square Design aan het juiste adres. Onze ervaring, gecombineerd met ons vermogen om rekening te houden met de behoeften van jouw doelgroep, zorgt ervoor dat we de kranten kunnen creëren die perfect passen bij het karakter en de doelstellingen van de uitgever. Neem vandaag nog contact met ons op voor een samenwerking die jouw krant naar een hoger niveau tilt.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Kranten opmaken
Share on
Previous

Krant ontwerpen

Next

Epos

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK