Drukwerk, Signing

Relatiegeschenken en premiums

Project details

Besseling Administratie Services

Relatiegeschenken, 2014

Category

Drukwerk, Signing

Besseling Administratieservices BV, het toonaangevende administratiekantoor in Nieuwegein, biedt een breed scala aan mogelijkheden, waaronder administratie, salarisadministratie en payrolling. Voordat de verhuizing plaatsvond, onderging de organisatie een grondige herkenningsscan (ReclameAPK) om ervoor te zorgen dat alle aspecten op punt stonden. Het ontwerp van hun nieuwe huisstijl en corporate identity werd bepaald door een conceptuele benadering.

 

Besseling Administratieservices BV heeft meerdere disciplines in huis, die samen een sterke verbinding vormen binnen hun diversiteit aan diensten. Deze verbinding komt ook tot uiting in hun logo, dat gefragmenteerde vormen bevat. De organisatie streeft naar een nauwe samenwerking met hun klanten en legt de nadruk op service. Om dit te visualiseren, is het beeldmerk van “het constructieve ei” ontworpen, dat herhaaldelijk terugkomt in de achtergrond van hun communicatie-uitingen.

 

Als onderdeel van hun corporate identity biedt Besseling Administratie Services verschillende producten en diensten aan. Naast stationery (handelsdrukwerk), banners, autobelettering, en website-ontwerp, zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen van relatiegeschenken, premiums en bewegwijzeringen. Deze relatiegeschenken variëren van mokken, pennen, paraplu’s tot badges. Ze begrijpen dat het geven van gepersonaliseerde geschenken een effectieve manier is om relaties te versterken en klanten te waarderen.

 

Met hun uitgebreide ervaring en expertise in administratie en aanverwante diensten zorgen ze voor een soepele en efficiënte afhandeling van administratieve taken. Daarnaast bieden ze ook salarisadministratie en payrolling aan, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten terwijl Besseling Administratieservices BV zorgt voor een professionele afhandeling van alle administratieve zaken.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Autobelettering Besseling

Next

Corporate Identity

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK