Drukwerk, Publicaties

Krant ontwerpen

Project details

50vitaalPLUS

Kranten ontwerpen, 2016

Category

Drukwerk, Publicaties

Square Design is gespecialiseerd in het ontwerpen en opmaken van kranten, en een van hun expertisegebieden is het ontwerpen van kranten voor uitgeverijen. We hebben een stramien ontwikkeld dat perfect aansluit bij de flexibiliteit van het uitgeven van kranten. Dit stramien bevat parameters die zorgen voor consistentie in kleur, lettertype, vorm en uitvoering.

 

Het ontwerpen en opmaken van kranten op een effectieve manier speelt een cruciale rol bij het behouden van de lezersbinding met het ‘merk’. 50VitaalPlus heeft inmiddels een indrukwekkend lezersbereik van meer dan 250.000 lezers. Bovendien ontvangt hun website, www.50VitaalPlus.nl, elke maand meer dan 23.000 unieke bezoekers en heeft het meer dan 6100 volgers.

 

Om het ontwerpen en produceren van kranten optimaal tot zijn recht te laten komen, houdt Square Design rekening met vaste rubrieken zoals culinair, financieel, gezondheid, juridisch, kunst en cultuur, maatschappelijk, muziek en entertainment, vakantie, vrije tijd en wonen. Deze rubrieken zorgen voor een georganiseerde en gestructureerde presentatie van informatie, waardoor de lezers gemakkelijk de inhoud kunnen vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

 

Square Design begrijpt dat kranten ontwerpen en opmaken niet alleen gaat om visuele aspecten, maar ook om de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid ervan. Ze zorgen ervoor dat de kranten van 50VitaalPlus niet alleen aantrekkelijk zijn om naar te kijken, maar ook gemakkelijk te lezen en te navigeren zijn. Dit vergroot de kans dat lezers betrokken blijven en de krant blijven volgen.

 

Met hun jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen en opmaken van kranten, zorgt Square Design ervoor dat de kranten van 50VitaalPlus niet alleen professioneel en aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van hun doelgroep. Door voortdurend te blijven innoveren en inspelen op de veranderende trends in de uitgeverswereld, garanderen ze dat 50VitaalPlus altijd een krant heeft die up-to-date is en de aandacht trekt van zowel nieuwe als bestaande lezers.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Kranten ontwerpen
Share on
Previous

Hello You

Next

Krant opmaken

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK