Design, Drukwerken, Publicaties

Jesse eet Griesmeel

Project details

Gemeente Nijkerk

Ontwerp jubileumboek, 2013

Category

Design, Drukwerken, Publicaties

Bent u op zoek naar een professioneel ontwerp voor uw jubileumboek? Square Design biedt expertise in boekontwerp, opmaak, typografie en technische uitvoering. We hebben samengewerkt met de Bibliotheek van Nijkerk, schrijfster Ineke Oudes en illustrator René Speelman om het boek “Jesse eet Griesmeel” als jubileumuitgave ‘Nijkerk 600 jaar’ te creëren.

 

“Jesse eet Griesmeel” is uitgebracht ter ere van de 600e verjaardag van de gemeente Nijkerk, die in 1413 stadsrechten kreeg van de Hertog van Gelre. Het boek vertelt het verhaal van Jesse, een jongen die samen met zijn schoolklas Nijkerk verkent. Ze bezoeken de plekken waar de weesjongen Gijsbertus Vedder heeft gewoond. Jesse heeft er eigenlijk geen zin in, vooral niet omdat hij griesmeel moet proeven, bah! Hij maakt van de gelegenheid gebruik om weg te glippen met zijn vriendje Nadir. Maar tijdens zijn avontuur ontdekt Jesse dat zijn oom Maarten familie is van Gijsbertus en dat hij voorwerpen op zolder heeft die van de weesjongen waren. Een oude tol, een bikkelspel… en een borstrok, wat zou dat zijn? Jesse wordt nieuwsgierig naar hoe het leven 140 jaar geleden was. Hij hoort over Gijsbertus’ ervaring met de eerste stoomtrein die in Nijkerk aankwam, en dat spreekt hem aan. Hij besluit toch mee te gaan om het weeshuis te bekijken. Maar zelf een weeskind zijn? Dat wil Jesse nooit worden!

 

Dit boekontwerp bevat prachtige illustraties en is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, waaronder Bol.com. “Jesse eet Griesmeel” is een jeugdboek dat speciaal is geschreven ter gelegenheid van de 600e verjaardag van de gemeente Nijkerk.

 

Als u op zoek bent naar een professioneel ontwerp voor uw jubileumboek, neem dan contact op met Square Design. Wij zorgen ervoor dat uw boekontwerp perfect aansluit bij de inhoud en de boodschap die u wilt overbrengen.

 

 

Wij bedenken ideeën

Wil jij creatieve ideeën bedenken voor reclame, websites en andere communicatie? Dan zorgen wij ervoor dat je zo lang mogelijk zichtbaar blijft bij jouw klanten. We kijken naar jouw bedrijf vanuit een ander perspectief en met onze ideeën houden we de aandacht nét wat langer vast. Denk bijvoorbeeld aan pop-up mailings, verpakkingen en augmented reality. Met onze hulp boek jij als klant een beter resultaat.

 

Wil jij ook ideeën vol creativiteit, dtp en opmaak, scherpe tarieven en een toegankelijk visueel concept met perfecte nazorg? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om het MKB en in-house afdelingen te ondersteunen.

Share on
Previous

Nieuw logo Besseling

Next

Aheco Alimentaria

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren. View more
OK